Αυτά είναι όλα τα νέα αξεσουάρ που αναμένουμε από την Apple το 2020!

Αυτά είναι όλα τα νέα αξεσουάρ που αναμένουμε από την Apple το 2020!
ired.gr

Ο γνωστός αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo δημοσίευσε ένα άρθρο εχθές το οποίο επικεντρώνεται στο αντίκτυπο που έχει ο ιός κοροναΪός στους προμηθευτές της Apple που βρίσκονται στην Κίνα και το κατα ποσο επηρεάζεται η παραγωγη τους, ωστοσο στην ίδια δημοσίευση ο Kuo αναφέρθηκε επίσης σε νέα προΪόντα αξεσουάρ που σχεδιάζει η Apple να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020. Σε αυτά τα προΪόντα περιλαμβάνονται τα Air Tag, τα οποία είναι μικροσκοπικές συσκευές ανίχνευσης, οι οποίες θα μπορούν να τοποθετηθούν στα προσωπικά σας αντικείμενα και θα έχετε την δυνατότητα να τα εντοπίσετε μέσω της εφαρμογής Find My. Οι φήμες για τα Air Tag υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό, όμως πρόσφατα διέρευσαν περισσότερες πληροφορίες οι οποίες εντοπίστηκαν στον κώδικα του iOS 13. 

Διαβάστε επίσης: Η νέα σειρά των iPhone 12 θα διαθέτει 6GB RAM

Το πιο ενδιαφέρον ώστοσο στην δημοσίευση του Kuo είναι πως η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα mat ασύρματης φόρτισης. H Apple είχε παρουσιάσει αρχικά την ιδέα για τον ασύρματο φορτιστή AirPower τον Σεπτέμβριο του 2017 μαζί με το iPhone X, με την προϋπόθεση ότι θα έχει την δυνατότητα να φορτίζει ταυτόχρονα το iPhone, το Apple Watch και τα AirPods, όμως στην συνέχεια δεν ανακοίνωσε την κυκλοφορία της συσκευής αφού τελικά κατέληξε στο ότι δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που θα επιθυμούσε για να κυκλοφορήσει στο εμπόριο. O Kuo δεν αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες για το νέο ματ ασύρματης φόρτισης και το κατα πόσο θα διαφέρει από το AirPower σε χαρακτηριστικά και προδιαγραφές. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Apple δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειες δημιουργίας του αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης, όμως η νέα συσκευή που θα παρουσιάσει εντός του 2020 θα είναι μικρότερη σε μέγεθος από το AirPower. 

Διαβάστε επίσης: Όλα τα νέα προιόντα που αναμένουμε από την Apple το 2020

Ένα ακόμα αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσει εντός του 2020 και  αναφέρει ο Kuo στην δημοσίευση του είναι νέα ασύρματα υψηλής ποιότητας ακουστικά κεφαλής. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία των AirPods και των AirPods Pro η Apple λογικό είναι να επεκτείνει περισσότερο την σειρά των ακουστικών της.

Διαβάστε επίσης: Renders δείχνουν πως θα μοιάζουν τα iPad Pro του 2020