H Sony αποκάλυψε το λογότυπο και χαρακτηριστικά του Playstation 5

H Sony αποκάλυψε το λογότυπο και χαρακτηριστικά του Playstation 5
ired.gr

Σε σχετικά αρκετές ανακοινώσεις προέβει η Sony στην φετινή έκθεση CES, όπου αποκάλυψε το επίσημο λογότυπο της νέας παιχνιδομηχανής της, την ημερομηνία κυκλοφορίας της αλλά και μερικά από τα νέα της χαρακτηριστικά! 

Διαβάστε επίσης: Playstation 5 ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, παιχνίδια και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ανυπομονούμε!

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν λοιπόν, πλέον είμαστε σίγουροι για μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας τα οποία είναι αναπαραγωγή ήχου 3D, σκληρός δίσκος υψηλών ταχυτήτων SSD, χειριστήρια Dualshock 5 με τεχνολογία Haptic Touch και Adaptive Triggers και δυνατότητα αναπαραγωγής Ultra HD-Bluray. 

Διαβάστε επίσης: Playstation 5| Ανακοινώθηκε επίσημα από την Sony - Tα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε - Ημερομηνία κυκλοφορίας

Με όλες αυτές τις δυνατότητες αυτό που ανυπομονούμε περισσότερο να δούμε είναι τα νέα παιχνίδια και το κατα πόσο οι προγραμματιστές θα εκμεταλλευτούν και θα αξιοποιήσουν όλες αυτές τις νέες δυνατότητες ώστε να προσφέρουν μία τελείως διαφορετική εμπειρία gaming, στην οποία θα χρησιμοποιείται ακόμη και η αίσθηση της αφής με το haptic touch, αλλά και της δύναμης με τα adaptive triggers, τα οποία σε συνδυασμό με τον 3D ήχο θα προσφέρουν ακόμα πιο ρεαλιστική αίσθηση.

To Playstation 5 θα υποστηρίζει ανάλυση 8Κ HDR και 4Κ στα 120Hz και αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου του 2020. 

Διαβάστε επίσης: Sega Genesis: Η νέα Vintage παιχνιδομηχανή της Sega!