Night Mode Photo Challenge| Μοιραστείτε τις καλύτερες φωτογραφίες σας με την Apple!

Night Mode Photo Challenge| Μοιραστείτε τις καλύτερες φωτογραφίες σας με την Apple!
ired.gr

H Apple υποδέχεται τον ερχομό του 2020, προσκαλώντας τους χρήστες από όλα τα μέρη του κόσμου να συμμετέχουν στο Night Mode Photo Challenge, όπου θα μπορούν να μοιραστούν τις καλύτερες λήψεις τους με τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. 

Διαβάστε επίσης: Τα πάντα για την λειτουργία νυχτερινής λήψης των iPhone 11, 11 Pro & 11 Pro Max

H Apple έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται συμμετοχές και θα συνεχίσει να δέχεται έως και τις 29 Ιανουαρίου. Τις λήψεις θα τις εξετάσει η κριτική επιτροπή που έθεσε η Apple και αποτελείται από 10 κριτές, οι οποίοι θα εξετάσουν όλες τις συμμετοχές και θα ανακοινώσουν τους πέντε νικητές στις 4 Μαρτίου. Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό θα πρέπει να είστε άνω τον 18 και απαγορεύεται η συμμετοχή σε όσους εργάζονται στην Apple. 

Η Apple θα αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα για όλες τις λήψεις των νικητών θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple καθώς και στην σελίδα της στο Instagram. Μπορεί επίσης να εμφανιστούν σε διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας ή σε εκθέσεις.

Μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σας στο Twitter χρησιμοποιώντας τα #ShotoniPhone και #NightmodeChallenge, σημειώνοντας στην περιγραφή και πιο μοντέλο iPhone χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε τις φωτογραφίες σας μέσω email για ακόμη καλύτερη ποιότητα στην διεύθυνση shotoniphone@apple.com και ονομάζοντας την εικόνα σας με τον ακόλουθο τρόπο “όνομα_επώνυμο_nightmode_το μοντέλο iPhone που χρησιμοποιείτε”. 

Διαβάστε επίσης: Το νέο Video Clip της Selena Gomez γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με την κάμερα του iPhone 11 Pro!

Οι φωτογραφίες μπορούν επίσης να είναι επεξεργασμένες χρησιμοποιώντας τα εργαλεία επεξεργασίας της Apple μέσω της εφαρμογής φωτογραφιών ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής. 

Διαβάστε επίσης: Μία ολοκληρωμένη κριτική της τριπλής κάμερας του iPhone 11 Pro από τον επαγγελματία φωτογράφο Austin Mann