H Samsung επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του S11 στις 11 Φεβρουαρίου

H Samsung επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του S11 στις 11 Φεβρουαρίου
ired.gr

H Samsung δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της την επίσημη ημερομηνία παρουσίασης των νέων καινοτόμων της συσκευών, που όπως δηλώνει θα σχηματίσουν την επόμενη δεκαετία. 

Διαβάστε επίσης: Διέρευσαν φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 10 Lite

Η εκδήλωσή θα πραγματοποιηθεί στο Samsung Galaxy Unpacked Event στο San Francisco στις 11 Φεβρουαρίου και θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση μέσω της επίσημης σελίδας της Samsung. 

Σε αυτό το event σίγουρα θα δούμε την παρουσίαση του Samsung Galaxy S11, το οποίο μερικές φήμες λένε ότι ίσως ονομαστεί και Galaxy S20 κάτι που δεν νομίζουμε να ίσχυει αφού η Samsung δεν διάλεξε τυχαία την ημερομηνία 11 Φεβρουαρίου και την ώρα 11:00 a.m PST. Γνωρίζουμε επίσης ότι η εταιρεία εργάζεται και πάνω στην δημιουργία του Galaxy Fold 2 του οποίου έχουν ήδη διαρρεύσει φωτογραφίες και ίσως το δούμε για πρώτη φορά στην ίδια εκδήλωση. Το βίντεο Teaser που δημοσίευσε η εταιρεία ξεσήκωσε το κοινό της στο Twitter όπου γίνονται πολλές υποθέσεις και συζητήσεις και σχετικά με τα στοιχεία που μπορούμε να αντιληφθούμε. Πολλοί λένε ότι οι δύο τετράγωνοι σχηματισμοί έχουν να κάνουν με το σχεδίο της κάμερας και ότι η Samsung θα εστιάσει περισσότερο στον σχεδιασμό και στην απόδοση της κάμερας αυτη την χρονιά. Τα δύο τετράγωνα θα μπορούσαν να συμβολίζουν το πλαίσιο της κάμερας του Galaxy S11 και το άλλο τετράγωνο το Galaxy Fold 2. 

Διαβάστε επίσης: Mε κάμερα 108MP το Samsung Galaxy S11 και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 8Κ

Άλλοι είναι επίσης αυτοί που πιστεύουν ότι τα δύο τετράγωνα θα μπορούσαν να συμβολίζουν τις δύο πλευρές του νέου Galaxy Fold, αφού οι εικόνες του που δημοσιεύτηκαν τον προηγούμενο μήνα ταιριάζουν απόλυτα με αυτα τα δύο σχέδια, καθώς έτσι ακριβώς μοιάζει η συσκευή όταν είναι κλειστή. Αυτό που ελπίζουμε είναι πως αυτή την φορά η τιμή του θα είναι και πιο προσιτή στους καταναλωτές.

Διαβάστε επίσης: Διέρευσαν φωτογραφίες του επόμενου Samsung Galaxy Fold