Πιθανόν να είναι 2 τα μοντέλα iPhone SE που θα κυκλοφορήσουν το 2020

Πιθανόν να είναι 2 τα μοντέλα iPhone SE που θα κυκλοφορήσουν το 2020
ired.gr

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, πρόσφατη δημοσίευση στο DigiTimes διέρρευσε πως σύμφωνα με τις πηγές Ταιβανών προμηθευτών της Apple, πιθανόν να κυκλοφορήσουν 2 διαφορετικές εκδόσεις iPhone SE το 2020. 

Διαβάστε επίσης: To “iPhone SE 2” πιθανόν να ονομαστεί “iPhone 9”

Συγκεκριμένα αναφέρει “Οι πρόσφατες ειδήσεις που προέρχονται από τους προμηθευτές είναι πως είναι πολύ πιθανόν  η Apple να κυκλοφορήσει ένα δεύτερο φθηνότερο μοντέλο iPhone με οθόνη LCD πρός το τέλος του 2020. Αυτή η νέα συσκευή θα είναι πιθανόν μία ακόμα έκδοση του iPhone SE και θα διαθέτει οθόνη LCD 5,5 ή 6,1 ιντσών”.

Διαβάστε επίσης: Renders δείχνουν πως θα μοιάζουν τα iPad Pro του 2020

Ο αναλυτής της Apple Ming Chi Kuo περιμένει πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει πέντε μοντέλα iPhone το 2020. Το φθηνότερο μοντέλο που αναφέρουμε ως iPhone SE με οθόνη 4,7 ιντσών στις αρχές του 2020 και στην συνέχεια το φθινόπωρο θα ακολουθήσουν τα ακριβότερα μοντέλα με οθόνες OLED. 

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα smartphones που αναμένονται το 2020

Παρόλα αυτά πολλοί είναι οι προμηθευτές που δηλώνουν ότι σύμφωνα με τα σχέδια της Apple θα ξεκινήσουν την παραγωγή έξι διαφορετικών iPhone. Το ως τώρα γνωστό φημολογούμενο iPhone SE 2 προβλέπεται να μοιάζει αρκετά στο iPhone 8 και να διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών, κουμπί με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, τον επεξεργαστή του iPhone 11 A13 και 3GB μνήμη RAM. Πιθανόν στην βασική κάμερα να διαθέτει έναν μόνο φακό όπως είχε και το πρώτο iPhone SE και το iPhone 8. Σύμφωνα με τις πρόσφατες φήμες που μαθαίνουμε από τους προμηθευτές ίσως να κυκλοφορήσει και ένα iPhone SE 2 Plus με οθόνη 5,5 ιντσών. 

Διαβάστε επίσης: Πέντε νέα μοντέλα iPhone το 2020 και χωρίς θύρα Lightning το 2021

Το ιδανικό για τους περισσότερους χρήστες iPhone SE θα ήταν φυσικά ένα μικρότερο μέγεθος, αφού αυτός είναι και ο κυριος λόγος που το περισσότερο αγοραστικό κοινό το προτημάει.