Όλα τα νέα προιόντα που αναμένουμε από την Apple το 2020

Όλα τα νέα προιόντα που αναμένουμε από την Apple το 2020
ired.gr

H Apple το 2019 πραγματοποίησε τρεις μεγάλες εκδηλώσεις και παρουσίασε αρκετά νέα προιόντα, όμως υπάρχουν ήδη φήμες και για αυτά που περιμένουμε να δούμε το 2020. 

Αφού μελετήσαμε όλες τις φήμες για πιθανα προϊόντα, σε αυτό το άρθρο θα δούμε όλα όσα είναι πιο πιθανόν να ισχύουν. 

Αυτή την χρονιά αναμένεται να δούμε σημαντικές αλλαγές αλλα και νέα προϊόντα. 

iPhone SE 2

Όπως έχει ακουστεί, κατά το πρώτο μισό του 2020 η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο φθηνότερο iPhone. Όσον αφορά την ονομασία του παρόλο που προστοπαρόν αναφερόμαστε iPhone SE 2 θα μπορούσε να ονομαστεί και iPhone 9, αφού αυτό είναι το μοντέλο που παρέλειψε να κυκλοφορήσει η εταιρεία μεταξύ του iPhone 8 και του iPhone X. Αυτή η νέα συσκευή λοιπόν αναμένετε κατά την άνοιξη και εξωτερικά θα μοιάζει αρκετά με το iPhone 8. Θα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με το iPhone 11, τον Α13 Bionic και οθόνη LCD αντί για OLED που διαθέτουν τα ακριβότερα μοντέλα iPhone. Το κόστος του πιθανόν να είναι γύρω στα 400$. 

Διαβάστε επίσης: Περισσότερες λεπτομέρειες για το iPhone SE 2| Τιμή εκκίνησης 399$ - Χώρος 64/128 GB - Διαθέσιμα χρώματα

iPhone 12 και iPhone 12 Pro

Το φθινόπωρο του 2020, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο η Apple θα ανανεώσει την σειρά των iPhone. Οι φήμες λένε πως το 2020 αναμένουμε τρεις συσκευές σε διαφορετικά όμως μεγέθη από τα προηγούμενα μοντέλα , πιθανόν το iPhone 12  στις 5.4 ίντσες, το iPhone 12 Pro στις 6.1 και το iPhone 12 Pro Max στις 6.7 ίντσες. 

Θα διαθέτουν επίσης νέο σύστημα κάμερας έτσι ώστε να μπορέσει να μειωθεί και το μέγεθος του notch στην οθόνη της συσκευής. Στα iPhone 12 Pro, το νέο σύστημα κάμερας ακούγεται πως θα διαθέτει και έναν τέταρτο φακό με δυνατότητα 3D λήψεων. 

Είναι επίσης αρκετά πιθανό όλα τα νέα μοντέλα του 2020 να κυκλοφορήσουν με υποστήριξη σύνδεσης σε δίκτυα 5G. 

Διαβάστε επίσης: Τα επόμενης γενιάς iPhone θα έχουν μικρότερο notch και θα υποστηρίζουν τεχνολογία 5G

Apple Watch Series 6

Κάθε χρόνο με την κυκλοφορία των νέων iPhone η Apple έχει καθιερώσει και ένα νέο Apple Watch. To 2020 αναμένουμε το Apple Watch Series 6 για το οποίο έχουν κυκλοφορήσει ήδη αρκετές φήμες και λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του. Λέγεται λοιπόν πως το νέο  Apple Watch θα είναι αρκετά πιο ανανεωμένο, με γρηγορότερη απόδοση, μεγαλύτερη αντοχή στο νερό και καλύτερη ποιότητα συνδέσεις σε δίκτυα. Επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό που έχει ακουστεί είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της διάρκειας και της ποιότητας του ύπνου. Δεν έχουμε μάθει ακόμα κάτι παραπάνω σχετικά με τις νέες του δυνατότητες όμως κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του θα έχουν αποκαλυφθεί σίγουρα παραπάνω λεπτομέρειες. 

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Series 5| Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, χαρακτηριστικά

 iPad Pro 

Δεν υπήρχαν νέα iPad Pro το 2019 και οι φήμες λένε πως θα δούμε νέα μοντέλα στις αρχές του 2020. Λέγεται πως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ανανεωμένα iPad Pro με γρηγορότερο Face ID από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς. Η παρουσιαση του αναμένεται την άνοιξη και πιθανόν να διαθέτει τριπλό σύστημα καμερών, όμοιο με αυτό των iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η μεγάλη ανανέωση που σχεδιάζει η Apple για τα iPad Pro 12.9 και MacBook Pro 16 που θα κυκλοφορήσει το 2020

AirTags 

H Apple όπως έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό εργάζεται πάνω σε ένα νέο αξεσουάρ το οποίο θα είναι μία μικρή συσκευή εντοπισμού, η οποία θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο, έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να το ανιχνεύσετε μέσω της εφαρμογής Find My. 

Δεν γνωρίζουμε ακόμα συγκεκριμένη κυκλοφορία για τα AirTags όμως δεδομένων των στοιχείων που έχουν βρεθεί στον κώδικα του iOS 13, πιθανόν να κυκλοφορήσουν εντός του 2020.

Διαβάστε επίσης: Συσκευή εντοπισμού το νέο αξεσουάρ της Apple

Το 2020 φαίνεται πολλά υποσχόμενο και σίγουρο είναι πως πέρα από αυτά που αναφέραμε θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις, όπως κάθε χρόνο.