Renders δείχνουν πως θα μοιάζουν τα iPad Pro του 2020

Renders δείχνουν πως θα μοιάζουν τα iPad Pro του 2020
ired.gr

Σχεδιαγράμματα που δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του iPad Pro του 2020 που έχουν διαρρεύσει, δείχνουν ακριβώς πως θα μοιάζει το τριπλό σύστημα κάμερας, στο πίσω μέρος της συσκευής.

Διαβάστε επίσης: Τα 5G iPhone θα έχουν ακόμα πιο premium σχεδιασμό χωρίς να αυξηθεί η τιμή τους

Οι φήμες για τα iPad Pro λένε πως η Apple πιθανόν να κυκλοφορήσει δύο νέα μοντέλα iPad Pro, την άνοιξη του 2020. Οι εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορήσαν με τον σχεδιασμό των νέων iPad δημιουργήθηκαν από τον Steve H.McFly o οποίος βασίστηκε πάνω σε όλα όσα ακούγονται και θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Τα μοντέλα του 2020 θα έχουν τις ίδιες διαστάσεις με τα iPad Pro του 2018, παρόλο το ύψος και το πλάτος, το πάχος των νέων συσκευών ίσως να είναι λίγο περισσότερο αφού η Apple σχεδιάζει να προσθέσει το τετραγωνισμένο πλαίσιο όπου θα τοποθετήσει το τριπλό σύστημα κάμερας που έχει και το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max.

Διαβάστε επίσης: Ένα εκπληκτικό concept βίντεο του iPhone SE 2 θέτει τον πήχη πολύ ψηλά!

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τι υλικά θα χρησιμοποιηθούν στις δύο νέες συσκευές, όμως πιθανών το μοντέλο 11 ιντσών να διαθέτει ως συνήθως περιμετρικά αλουμίνιο, ενώ το πίσω μέρος του θα είναι γυάλινο.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η μεγάλη ανανέωση που σχεδιάζει η Apple για τα iPad Pro 12.9 και MacBook Pro 16 που θα κυκλοφορήσει το 2020