Διέρευσαν φωτογραφίες του επόμενου Samsung Galaxy Fold

Διέρευσαν φωτογραφίες του επόμενου Samsung Galaxy Fold
ired.gr

H Samsung απ΄ ότι φαίνεται δεν έχει τελειώσει με τα αναδιπλούμενα smartphones ακόμα! Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε το foldable Motorola Razr και η Samsung είχε δηλώσει ότι ίσως να ετοιμάζεται να ακολουθήσει και αυτή μία όμοια προσέγγιση. Ο γνωστός leaker Ice Universe δημοσίευσε πριν λίγες ώρες φωτογραφίες της νέας συσκευής της Samsung η οποία όπως μπορούμε ν α διακρίνουμε είναι αρκετά όμοια με το Motorola Razr. 

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα smartphones που αναμένονται το 2020

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύσεις της Blomberg η Samsung ίσως να μην κυκλοφορήσει μία foldable συσκευή, αλλά μία σειρά foldable συσκευών συμπεριλαμβανομένου του smartphone της φωτογραφίας που μοιάζει αρκετά με τα σχέδια που είχε δημοσιεύσει η Samsung τον Οκτώβριο. 

Στην φωτογραφία που βλέπουμε την συσκευή διπλωμένη μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει μία μικρή οθόνη ένδειξης ειδοποιήσεων. Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτός θα είναι ο τελικός σχεδιασμός της συσκευής η αν η εταιρεία θα αποφασίσει να κάνει κάποιες αλλαγές μέχρι την κυκλοφορία της.

Σίγουρα θα παρατηρήσατε ότι η συσκευή της φωτογραφίας διαθέτει δύο κύριες κάμερες και δεν έχει τα μεγάλα πλαίσια που βλέπουμε ότι έχουν γίνει τάση σε όποιο νέο smartphone κυκλοφορεί. Νωρίτερα φέτος η Bloomberg είχε αποκαλύψει ότι το Galaxy fold θα διαθέτει την ίδια κάμερα με το S11 των 108 megapixel. 

Διαβάστε επίσης: Mε κάμερα 108MP το Samsung Galaxy S11 και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 8Κ

Φήμες λένε πως αυτή η συσκευή θα κυκλοφορήσει μαζί με την σειρά Galaxy S11 που πιθανόν να ανακοινωθεί στις 18 Φεβρουαρίου, στην τιμή των 845$. 

Η Huawei ανακοίνωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει ένα μία νέα γρηγορότερη και πιο ανθεκτική έκδοση του δικού της foldable Mate X μέσα στον επόμενο χρόνο. Καθώς επίσης και ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το Mate X στη Ευρωπαϊκή αγορά.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy s11| Όλα όσα γνωρίζουμε! Χαρακτηριστικά - Τιμολόγηση - Χρώματα