To Instagram πλέον σας επιτρέπει να ανεβάζετε κολάζ των φωτογραφιών σας στα Stories σας

To Instagram πλέον σας επιτρέπει να ανεβάζετε κολάζ των φωτογραφιών σας στα Stories σας
ired.gr

Το Instagram ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστηκό το οποίο επιτρέπει για τους χρήστες που τους αρέσει να ανεβάζουν τις ιστορίες τους. Η πιο πρόσφατη αναβάθμιση της εφαρμογής έχει την δυνατότητα να επιτρέπει στους χρήστες σε κάθε ιστορία να μπορούν να μοιραστούν κολάζ δύο ή περισσότερων φωτογραφιών σε μία, χρησιμοποιώντας την επιλογη “Layout”. Η επιλογή έχει το ίδιο όνομα με μία άλλη ξεχωριστη εφαρμογή της εταιρείας με την οποία οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν δημοσιεύσεις συνδυάζοντας πολλές φωτογραφίες μαζί. 

Διαβάστε επίσης: Threads: Η νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για τους χρήστες του Instagram

Οι χρήστες πλέον μπορούν να κοινοποιήσουν τις ιστορίες τους χρησιμοποιώντας έως και έξι διαφορετικές φωτογραφίες. Για μερικούς αυτό θεωρείται ένα αρκετά σημαντικό εργαλείο αφού πολλοί είναι οι χρήστες που συνήθιζαν να κατεβάζουν extra εφαρμογές για να καταφέρουν να δημιουργήσουν παρόμοια εικόνα. Πλέον το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την κάμερα και να πατήστε την επιλογή “Layout” για να ξεκινήσετε να συνδυάζεται φωτογραφίες. Μόλις τελειώσετε, πατήστε δημοσίευση για να ανέβει η ιστορία σας. 

Διαβάστε επίσης: Facebook Dating: Η νέα λειτουργία του Facebook

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το Instagram δημοσίευσε πολλά νέα χαρακτηριστικά για τις ιστορίες, οι οποίες αποτελούν το εργαλείο που προτιμούν οι χρήστες περισσότερο και είναι πλέον το πιο πολυχρησιμοποιημένο της εφαρμογής. Οι χρήστες πλέον μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από την τεράστια γκάμα επιλογών  μεταξύ των οποίων υπάρχουν φίλτρα, αυτοκόλλητα, GIFs και άλλα ώστε να προσθέσουν στις ιστορίες τους. 

Πρόσφατα στην εφαρμογή προστέθηκαν και νέα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο, που ονομάζονται Reels, με σκοπό να ανταγωνιστούν το Tik Tok.

Σύμφωνα με πηγές το “Layout”  είναι ήδη διαθέσιμο παγκοσμίως, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής, έτσι ώστε να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε. 

Διαβάστε επίσης: To Facebook κυκλοφόρησε επιτέλους με νέα εμφάνιση και Dark Mode!