Τα καλύτερα smartphones που αναμένονται το 2020

Τα καλύτερα smartphones που αναμένονται το 2020
ired.gr

Με τον γρήγορο ρυθμό που εξελίσσονται τα smartphones υπάρχει πάντα κάτι νέο για να ανυπομονούμε! Παρακάτω θα δούμε μερικά smartphones που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και σύμφωνα με έμπιστες φήμες αναμένονται το 2020.

Πριν μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακάτω είναι οι πιο πολυαναμενόμενες συσκευές για το 2020:

  • Samsung Galaxy S11
  • Oppo Find X2
  • Nokia 8.2 5G
  • Samsung Fold
  • Huawei P40
  • iPhone 12 5G
  • OnePlus 8
  • Apple iPhone SE 2/iPhone 9

Διαβάστε επίσης: Τα 10 καλύτερα smartphones του 2019

Samsung Galaxy S11

Τον τελευταίο καιρο υπήρξαν αρκετές φήμες για το νέο μοντέλο της Samsung που αναμένεται να ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο ή τον  Μάρτιο του 2020. Έχει ακουστεί ότι η οθόνη ίσως μικρείνει ακολουθόντας παρόμοια βήματα με αυτά του Note 10 και επίσης θα κυκλοφορήσει σε χρώμα Aura Glow όμοιο με του Note 10. Πιθανόν να υποστηρίζει συνδεσιμότητα σε δίκτυα 5G και από όσα έχουν ακουστεί το πλαίσιο της κάμερας στο πίσω μέρος θα μεγαλώσει αφού από ότι φαίνεται αυτή είναι οι πιο πρόσφατη τάση στον σχεδιασμό των smartphones.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy s11| Όλα όσα γνωρίζουμε! Χαρακτηριστικά - Τιμολόγηση - Χρώματα

Oppo Find X2

Σκοπός του αρχικού Oppo Find X ήταν ένας σχεδιασμός με τον οποίο θα απαλλαχθεί από το notch στην οθόνη έτσι ώστε η επιφάνεια της να είναι τελείως κενή και τα κατάφερε! Δημιούργησε μία συσκευή με εντελώς λεία εμφάνιση αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη και κρυφή κάμερα.  Νέες φήμες αναφέρουν πως το επόμενο μοντέλο που θα ονομάζεται Oppo Find X2 και θα κυκλοφορήσει το 2020 και όπως επιβεβαίωσε ήδη η εταιρεία θα διαθέτει τον Snapdragon 865.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Mix Alpha| Όλη η συσκευή θα καλύπτεται από οθόνη και θα έχει κάμερα 100MP!!!

Nokia 8.2 5G

H Nokia και η Qualcomm εργάζονται πάνω στην δημιουργία προσιτών 5G smartphone. Ξέρουμε ότι κάτι ετοιμάζουν αλλά δεν γνωρίζουμε αρκετά ακόμα για το τι χαρακτηριστικά θα διαθέτουν πέρα από τις γρήγορες ταχύτητες δικτύου. Το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί είναι ότι θα κυκλοφορήσει ένα Nokia 5G smartphone που πολύ πιθανόν να ανακοινωθεί στο MWC 2020 και ίσως να ονομάζεται Nokia 8.2.

Xiaomi Mi 10 

H Xiaomi  έχει επιβεβαιώσει ότι το Mi 10 θα κυκλοφορήσει το 2020 και έχει αποκαλύψει μία αρκετά σημαντική λεπτομέρεια. Σε ανακοίνωση της η εταιρεία δήλωσε πως το Mi 10 θα είναι η πρώτη συσκευή  που θα κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 865 και θα διαθέτει 109 megapixel camera. Υποπτευόμαστε πως αυτό σημαίνει ότι το Mi 10 θα ανακοινωθεί αρκετά νωρίς, πιθανόν Ιανουάριο στην Κίνα και Φεβρουάριο στις υπόλοιπες χώρες. 

Διαβάστε επίσης: Mε κάμερα 108MP το Samsung Galaxy S11 και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 8Κ

Samsung Galaxy Fold 2

Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι η Samsung ίσως να κυκλοφορήσει ένα νέο μικρότερο μοντέλο Fold και λένε ότι η Samsung σκοπεύει να ακολουθήσει έναν όμοιο σχεδιασμό με αυτόν του Moto Razr. Έτσι ώστε όταν διπλώνει να μετατρέπεται σε μία συσκευή τσέπης και όταν ξεδιπλώνετε να μετατρέπεται σε μία οθόνη 6.7 ιντσών. 

Huawei P40

H Huawei δεν είχε και πολύ εύκολη χρονιά το 2019, όμως στην Κίνα εξακολουθεί να έχει ένα τεράστιο και σταθερό κοινό το οποίο δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος η εταιρεία με την αγορά της Αμερικής. Παρόλα αυτά η ημερομηνία κυκλοφορίας του P40 Pro είναι πολύ κοντά και  υπάρχουν ήδη αρκετές φήμες σχετικά με την ναυαρχίδα της Huawei. Θα διαθέτει κύρια κάμερα στα 64 megapixel και ακούγεται ότι φέτος θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς που είχαν κυκλοφορήσει Μάρτιο.

iPhone 12

Μετά την κυκλοφορία της σειράς iPhone 11 το μεγάλο ερώτημα σχετικά με την υποστήριξη δικτύων 5G παραμένει. Η Apple είχε δηλώσει ότι δεν θα κυκλοφορούσε 5G συσκευές το 2019, όμως αρκετό καιρό πριν κυκλοφορήσει το iPhone 11 υπήρχαν ήδη φήμες που υποστήριζαν πως το iPhone 12 θα είναι η πρώτη συσκευή της Apple η οποία θα υποστηρίζει 5G δίκτυα. 

Διαβάστε επίσης: Τα 5G iPhone θα έχουν ακόμα πιο premium σχεδιασμό χωρίς να αυξηθεί η τιμή τους

OnePlus 8

Ο σχεδιασμός του OnePlus 8 έχει ήδη διαρρεύσει και όπως βλέπουμε στην φωτογραφία δεν υπάρχει notch, όμως η selfie κάμερα είναι εμφανής στο αριστερό πάνω μέρος της οθόνης. Ο σχεδιασμός του μοιάζει αρκετά με συσκευή της Samsung αφού διαθέτει καμπυλωτή οθόνη, αυτό τον σχεδιασμό στην selfie κάμερα και τριπλή κάμερα πίσω. Πιθανόν να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τον Snapdragon 865. 

iPhone SE 2/iPhone 9

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί αρκετές πειστικές φήμες σχετικα με το φθηνότερο μοντέλο iPhone της Apple που θα κυκλοφορήσει το 2020 και πιθανόν να ονομάζεται iPhone SE 2 ή iPhone 9. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε πατόντας εδώ.

Διαβάστε επίσης: To “iPhone SE 2” πιθανόν να ονομαστεί “iPhone 9”