Τα iPhone 6, 6Plus και 5S αναβαθμίζονται σε iOS 12.4.4

Τα iPhone 6, 6Plus και 5S αναβαθμίζονται σε iOS 12.4.4
ired.gr

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.4.4 για τις παλαιότερες συσκευές iOS, που δεν είναι συμβατες με το iOS 13. Οι συσκευές λοιπόν που θα αναβαθμιστούν είναι το iPhone 6, 6 Plus και 5S. Τα παλαιότερα iPad συμπεριλαμβανομένων, του iPad Air 1ης γενιάς, του iPad mini 2 και του ipad mini 3 καθώς και το iPod Touch 6. 

Ωστόσο η νέα ενημέρωση δεν περιέχει βελτιώσεις, αναβαθμίσεις ή αλλαγές, είναι μία σημαντική ενημέρωση ασφαλείας, την οποία σε περίπτωση που έχετε μία από τις παραπάνω συσκευές θα προτείναμε να κάνετε. 

Διαβάστε επίσης: Νέο πρόγραμμα δωρεάν επισκευής iPhone 6s και 6s Plus από την Apple

Είναι ασυνήθιστο για την Apple να αναβαθμίζει παλαιότερη έκδοση OS από την στιγμή που έχει κυκλοφορήσει καινούργια, με την νέα αναβάθμιση που διέθεσε θέλει πιθανόν να πείσει τους χρήστες παλαιότερων iPhone ότι δεν έχει σκοπό ακόμα να παρατήσει τις παλαιότερες συσκευές της και ότι θα συνεχίσει να της διατηρεί ενημερωμένες και ασφαλής. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε ότι το iPhone 5S είναι μία συσκευή εξαετίας και το ότι μετά από τόσα χρόνια μπορεί και δέχεται ενημερώσεις λογισμικού είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 καλύτερα smartphones του 2019