Servant| H νέα θρίλερ must see σειρά είναι διαθέσιμη στο Apple TV+

Servant| H νέα θρίλερ must see σειρά είναι διαθέσιμη στο Apple TV+
ired.gr

H νέα τηλεοπτική σειρά του Apple TV+ έκανε πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου και τα πρώτα επεισόδια είναι αρκετα για να σας καθηλώσουν!  Το Servant είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ από τον δημιουργό των δημοφιλή ταινιών “Έκτη Αίσθηση” και “Glass”. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια των 30 λεπτών και μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμα τα πρώτα 5 επεισόδια, οπότε αν έχετε χρόνο να την ξεκινήσετε αυτό το Σαββατοκύριακό σίγουρα δεν θα καταλάβετε πότε θα φτάσετε στο 5ο! 

Διαβάστε επίσης: Η νέα τηλεοπτική σειρά της Apple “See” με κόστος κάθε επεισοδίου να ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια

-Σενάριο-

Συνοπτικά το  Servant επικεντρώνεται σε ένα πλούσιο ζευγάρι, τον Sean και την Dorothy, η Dorothy είναι μία τοπική δημοσιογράφος με οικογενειακή περιουσία και ο  Sean είναι ένας πλούσιος και διάσημος σεφ. Κατοικούν σε ένα πολυτελές γοτθικο αρχοντικό στο Manhattan με το νεογέννητο μωρό τους που έχουν ονομάσει Jericho. Προσοχή από εδώ και πέρα ξεκινάνε τα spoilers όποτε αν δεν έχετε δει ήδη τα τέσσερα πρώτα επεισόδια καλύτερα να μην προχωρήσετε παρακάτω! 

Η πλοκή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον όταν ανακαλύπτουμε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται και ο Jericho είναι τελικά μία κούκλα. Η κούκλα αποτελεί ένα μέρος μεταβατικής θεραπείας που πρότειναν οι γιατροι στην Dorothy για να ξεπεράσει τον θάνατο του πραγματικού της γιού. Το θέμα είναι ότι η Dorothy πιστεύει πραγματικά πως αυτό είναι το μωρό της σε βαθμό που προσλαμβάνει ακόμα και νταντά. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς:

Διαβάστε επίσης: Review Apple TV+| Ο νέος ανταγωνιστής του Netflix έφτασε!

-!Spoiler!- 

Η νταντά ονομάζεται Leanne, είναι 18 χρονών από μία επαρχία της Ουάσινγκτον και εμφανίζεται στο σπίτι τους με μία βαλίτσα και μία βίβλο. Αναλαμβάνει αμέσως την φροντίδα του Jericho σαν να είναι κάτι φυσιολογικό  χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις. Από την στιγμή της γνωριμίας της με το ζευγάρι φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ντροπαλή και αποφεύγει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή ή το παρελθόν της. Ξαφνικά μία μέρα ενώ βγάζει τον Jericho για την καθημερινή του βόλτα γυρνάει με ένα αληθινό μωρό! 

Διαβάστε επίσης: Δείτε πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δωρεάν συνδρομή ενός έτους στο Apple TV+

Παραπάνω σχόλια από εδώ και πέρα είναι περιττά καθώς θα πρέπει να παρακολουθήστε τα πρώτα επεισόδια για να καταλάβετε και από μόνοι σας, πως η σειρά ίσως να μην συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία jump and scare θρίλερ, είναι κυρίως ψυχολογικό και δημιουργεί μία σκοτεινή και μυστηριώδες ατμόσφαιρα που σίγουρα θα σας κάνουν να θέλετε να παρακολουθήσετε το ένα επεισόδιο μετά το άλλο και να ανυπομονείτε για το επόμενο. Οι ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών είναι καταπληκτικές, ακόμη και του Rupert Grint, ο οποίος υποδύεται τον αδερφό της Dorothy Julian και από ότι φαίνεται από τα πρώτα επεισόδια θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς. Αν έχετε λοιπόν χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο και ψάχνετε τι θα δείτε σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Διαβάστε επίσης: Στο στόχαστρο του Netflix όσοι μοιράζονται κωδικούς με συγγενείς και φίλους!