Ένα εκπληκτικό concept βίντεο του iPhone SE 2 θέτει τον πήχη πολύ ψηλά!

Ένα εκπληκτικό concept βίντεο του iPhone SE 2 θέτει τον πήχη πολύ ψηλά!
ired.gr

Ο γραφίστας Hubert Jarechowicz ενθουσιασμένος με τις φήμες για το νέο χαμηλού κόστους μοντέλου iPhone SE 2 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει όσα χαρακτηριστικά θα ήθελε να διαθέτει η νέα συσκευή.

Διαβάστε επίσης: Τα πρώτα leaks για τα iPhone της επόμενης γενιάς ξεκίνησαν!

To concept παρουσιάζει ένα design  που μοιάζει αρκετά με το iPhone 5, όμως σε πιο αναβαθμισμένη μορφή, με δύο κάμερες και χωρίς home button έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για μία edge-to-edge οθόνη. 

Παρόλο όμως που αυτό είναι κάτι που όπως θέλει ο Jarechowicz και πολλοί άλλοι που ανυπομονούν για την κυκλοφορία του iPhone SE 2, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τους προμηθευτές της Apple τις φήμες που έχουν  ακουστεί οι προσδοκίες του κόσμου δεν είναι και πολύ κοντά σε αυτό που ενδέχεται να παρουσιάσει η Apple. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple σχεδιάζει να φέρει in-display Touch ID σε iPhone και Apple Watch

Αντίθετα το iPhone SE 2 που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, θα διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 8, με αναβαθμισμένα όμως τεχνικά χαρακτηριστικά. Με αυτό τον τρόπο η Apple θα καταφέρει να διατηρήσει την χαμηλή τιμή των  399$, όπως είχε κάνει και στο πρώτο iPhone SE. 

Η συσκευή της Apple θα διαθέτει λοιπόν οθόνη 4.6 ιντσών και home button. Θα είναι επίσης η τελευταία γενιά iPhone που θα κυκλοφορήσει με τον A13 και θα διαθέτει 3GB μνήμης RAM. Προσφάτως επίσης ακούστηκε ότι πιθανόν αυτή η νέα συσκευή να ονομαστεί iPhone 9 και όχι SE 2, αφού η Apple ίσως να παρέλειψε συνειδητά να κυκλοφορήσει το iPhone 9 νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: To “iPhone SE 2” πιθανόν να ονομαστεί “iPhone 9”