Ξεκινούν οι παραγγελίες για τα Mac Pro και Pro XDR Display!

Ξεκινούν οι παραγγελίες για τα Mac Pro και Pro XDR Display!
ired.gr

Οι επαγγελματίες χρήστες Mac μπορούν από σήμερα να παραγγείλουν το νέο Mac Pro και την Pro Display XDR! 

H Apple λίγες μέρες πριν ξεκίνησε να στέλνει ενημερωτικά e-mail σε όσους πελάτες είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και είχαν ζητήσει να ενημερωθούν σχετικά με την διαθεσιμότητα τους. Οι παραγγελίες λοιπόν ξεκινάνε από σήμερα όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα παραλάβουν οι πελάτες τις νέες τους συσκευές. 

Διαβάστε επίσης: Σύγκριση MacBook Pro 15 ιντσών VS MacBook Pro 16 ιντσών| Αξίζει η αναβάθμιση;

To Mac Pro αποτελεί την προσπάθεια της Apple να επανορθώσει μετά από τα έξι χρόνια παραπόνων για το Mac Pro του 2013, το οποίο δεν προσέφερε στους χρήστες την δυνατότητα αναβάθμισης με αποτέλεσμα να απογοητεύει τους επαγγελματίες χρήστες που το χρησιμοποιούσαν για την επεξεργασία εικόνων, βίντεο ή μουσικής. Οι χρήστες που θα αγοράσουν το νέο Mac Pro θα μπορούν να επιλέξουν τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η τιμή του φθηνότερου μοντέλο του Mac Pro είναι στα 5,999$ και σηματοδοτεί την επιστροφή στον αρχικό σχεδιασμό των Mac το οποίο διαθέτει αποσπώμενα τεχνικά μέρη σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να αναβαθμιστεί. Τεχνικά το Mac Pro μπορεί να διαθέτει επεξεργαστή Xeon με εως και 28 πυρήνες, εώς και 1,5ΤΒ μνήμης, δύο κάρτες γραφικών MPX AMD Radeon Pro Vega II και μία ακόμα κάρτα Afterburner για βελτιωμένη επεξεργασία βίντεο σε 8Κ. 

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που έρχονται με το macOS Catalina!

Από την άλλη πλευρά η φθηνότερη έκδοση της οθόνης Pro Display XDR θα κοστίζει 4.999$ και η τιμή της ειδικής βάσης Pro θα είναι στα 999$. Μπορεί επίσης να προστεθεί στην επιφάνεια της οθόνης ειδική matte επίστρωση νανοτεχνολογίας στην τιμή των 1000$. Σύμφωνα με την Apple η επίστρωση νανοτεχνολογίας προσφέρει χαμηλότερη αντανακλαστικότητα. Όσων αφορά τις προδιαγραφές της η Pro Display XDR είναι η πρώτη οθόνη Retina 6K 32 ιντσών, με φωτεινότητα έως και 1600nit. 

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η μεγάλη ανανέωση που σχεδιάζει η Apple για τα iPad Pro 12.9 και MacBook Pro 16 που θα κυκλοφορήσει το 2020