To “iPhone SE 2” πιθανόν να ονομαστεί “iPhone 9”

To “iPhone SE 2” πιθανόν να ονομαστεί “iPhone 9”
ired.gr

Η Apple παρέλειψε να κυκλοφορήσει iPhone 9 και μετά την κυκλοφορία του 8 πήγε στο X, πρόσφατες, δημοσιεύσεις λοιπόν αναφέρουν ότι ίσως αυτό έγινε από την εταιρεία συνειδητά και το πολυφημισμενο iPhone SE 2 πιθανόν να ονομαστεί iPhone 9. 

Διαβάστε επίσης: Τα 10 καλύτερα smartphones του 2019

Ονομασία - Χαρακτηριστικά 

Σχετική δημοσίευση υποστηρίζει πως εφόσον η νέα συσκευή θα έχει αρκετές ομοιότητες με το iPhone 8, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης 4,7 ιντσών και του home button, με την διαφορά του ότι θα διαθέτει τον νεότερο και γρηγορότερο επεξεργαστη της Apple  Α13 Bionic και 3GB Ram. Όπως το πρώτο iPhone SE έτσι και αυτό δεν αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. iPhone 9 θα ήταν σίγουρα πιο κατάλληλη ονομασία αφού με βάση τα χαρακτηριστικά του και την εμφάνιση του μοιάζει περισσότερο για απόγονος του iPhone 8 παρά του iPhone SE. 

Οι περισσότεροι θαυμαστές του iPhone SE που προτιμούν μικρότερες συσκευές σίγουρα θα απογοητευτούν από την οθόνη 4.7 ιντσών η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερη από των 4 ιντσών του iPhone SE.

Διαβάστε επίσης: Η LG θα είναι ο προμηθευτής οθονών LCD για το iPhone SE 2

Τιμή - Κυκλοφορία

Παρόλα αυτά όπως και να ονομάζεται η νέα συσκευή, σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo θα κοστίζει περίπου 399$ και θα διατίθεται σε χρώματα Space Gray, Silver και Red. Πολλές φήμες επίσης υποστηρίζουν πως θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2020. 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το iPhone SE 2 ή iPhone 9, μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Διαβάστε επίσης: Περισσότερες λεπτομέρειες για το iPhone SE 2| Τιμή εκκίνησης 399$ - Χώρος 64/128 GB - Διαθέσιμα χρώματα