Mε κάμερα 108MP το Samsung Galaxy S11 και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 8Κ

Mε κάμερα 108MP το Samsung Galaxy S11 και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 8Κ
ired.gr

Όλες οι διαρροές για το Samsung Galaxy S11 αναφέρουν ότι θα έχει τεράστιο πλαίσιο κάμερας και ο γνωστός για τις έμπιστες πληροφορίες που διαρρέει Ιce universe δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στο Twitter. 

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η μεγάλη ανανέωση που σχεδιάζει η Apple για τα iPad Pro 12.9 και MacBook Pro 16 που θα κυκλοφορήσει το 2020

 Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση του Bloomberg, η ναυαρχίδα της Samsung θα διαθέτει αισθητήρα 108MP σε συνδυασμό με έναν υπερευρυγώνιο 5x τηλεφακό. Ένας από τους λόγους που η κάμερα του S11 έχει την κωδική ονομασία “Humble” είναι λόγω της υποστήριξης οπτικού ζουμ 5x, ο ίδιος φακός θα υποστηρίζει επίσης την δυνατότητα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και πιθανόν να μοιάζει περίπου όπως στην δημοσίευση παρακάτω που έκανε νωρίτερα τον νωρίτερα τον Νοέμβριο ο Ice universe.

Η Samsung σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει των αισθητήρα των 108MP και την δυνατότητα 5x ζούμ στο δεύτερο Samsung Galaxy Fold το οποίο ακούγεται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο. 

Διαβάστε επίσης: Τα πρώτα leaks για τα iPhone της επόμενης γενιάς ξεκίνησαν

Η κάμερα των 108MP της Samsung έχει γίνει ήδη γνωστή αφού θα χρησιμοποιηθεί και στο Mi Mix Alpha της Xiaomi και κυκλοφορεί ήδη στο Μi Note 10. Η Samsung όμως ποντάρει ακόμα περισσότερα τοποθετώντας την στην ναυαρχίδα της στην οποία χρησιμοποιεί αισθητήρες των 12MP από το Samsung Galaxy S7 που κυκλοφόρησε το 2016. Τα megapixel δεν είναι φυσικά το παν, όμως με την απότομη εξέλιξη των ανταγωνιστών της σε θέμα κάμερας είναι επόμενο να προχωρήσει και η Samsung σε μία τέτοια αναβάθμιση. 

Υπάρχει επίσης η προσδοκία ότι το νέο Galaxy S11 θα διαθέτει δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ποιότητα 8Κ. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που υποστηρίζουν αυτή την φήμη αφού με την ανακοίνωση του Exynos 990 αναφέρθηκε ότι θα έχει την ικανότητα εγγραφής βίντεο 8Κ και είναι επίσης ο επεξεργαστής που πρόκειται να τοποθετηθεί στο Samsung Galaxy S11. 

Επίσης ένα ακόμα στοιχείο αποτελεί ο κώδικας που εντοπίστηκε στην τέταρτη beta του One UI 2.0 ο οποίος περιέχει αναφορές σχετικά με την εγγραφή 8Κ βίντεο. 

H Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το S11 στις αρχές του 2020, πιθανότητα μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου. 

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy s11| Όλα όσα γνωρίζουμε! Χαρακτηριστικά - Τιμολόγηση - Χρώματα