iOS 13.3 Developer Beta 4| Τα νέα χαρακτηριστικά και οι βελτιώσεις!

iOS 13.3 Developer Beta 4| Τα νέα χαρακτηριστικά και οι βελτιώσεις!
ired.gr

Η τελευταία έκδοση Developer Beta του iOS 13.3 είναι πλέον διαθέσιμη στο Apple Developer Center για τους προγραμματιστές που είναι εγγεγραμμένοι στο δοκιμαστικό πρόγραμμα της Apple. Η Public Beta 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει για όλους τους χρήστες εντός τον επόμενων ημερών.

Διαβάστε επίσης: Τι νέο υπάρχει στο iOS 13!

Τι νέο υπάρχει στο iOS 13.3 Developer Beta 4?

 Για πρώτη φορά γίνονται διαθέσιμα τα όρια επικοινωνίας στον “Χρόνο επί οθόνης”, ένα χαρακτηριστικό που η Apple υποσχέθηκε ότι θα έρθει σε αναβάθμιση του iOS 13. 

Τα όρια επικοινωνίας επιτρέπουν στους γονείς να ελέγχουν με ποιες επαφές επικοινωνούν τα παιδιά τους και να θέτουν συγκεκριμένα όρια σε κάθε επαφή. Στα όρια επικοινωνίας συμπεριλαμβάνονται οι εφαρμογές FaceTime, τηλέφωνο, μηνύματα και οι επαφές iCloud. Οι κλήσεις σε τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης φυσικά είναι διαθέσιμες και σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μία κλήση έκτακτης ανάγκης, τα όρια επικοινωνίας απενεργοποιούνται για τις επόμενες 24 ώρες. 

Διαβάστε επίσης: iOS 13| Δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dark Mode σε όλες τις εφαρμογές σας!

Προστέθηκε επίσης μία νέα επιλογή στις Ρυθμίσεις για την απενεργοποίηση του πληκτρολογίου Memoji από το να εμφανίζεται μαζί με τα emoji. 

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ενημέρωση του macOS Catalina είναι διαθέσιμη!

Στην επεξεργασία βίντεο υπάρχει επίσης η επιλογή ξεχωριστής αποθήκευσης του επεξεργασμένου βίντεο σαν καινούργιο, αντί για την αντικατάσταση του αρχικού. 

Το εικονίδιο του Apple Watch πήρε μία μικρή αναβάθμιση και αντί για μαύρο το κουμπί του στην μέση είναι πλέον γκρί. 

Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό που δεν χρησιμοποιούν και πολλοί χρήστες είναι η υποστήριξη κλειδιών ασφαλείας NFC, USB και Lightning στο Safari που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. 

Διαβάστε επίσης: iOS 13.3 Developer Beta 1| Τα νέα χαρακτηριστικά και οι βελτιώσεις!