Apple Music Awards| 4 Δεκεμβρίου τα πρώτα μουσικά βραβεία της Apple

Apple Music Awards| 4 Δεκεμβρίου τα πρώτα μουσικά βραβεία της Apple
ired.gr

H Apple ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα μουσικά βραβεία που διοργανώνει η εταιρεία και θα μοιάζουν αρκετά με εκδηλώσεις όπως είναι τα VMAs και τα AMAs! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Steve Jobs Theater και θα μεταδοθεί ζωντανά από την εταιρεία. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η ζωντανή μετάδοση θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά  για τους συνδρομητές του Apple Music ή αν θα είναι δωρεάν για όλους και σε ποια πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης: H Apple αποκάλυψε τις καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια του 2019

Από ότι φαίνεται η Apple σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει κάνει δυναμική εισβολή στην βιομηχανία ψυχαγωγίας με την κυκλοφορία του Apple TV+, του Apple Arcade και τώρα με την ανακοίνωση του Apple Music Awards! Είναι ξεκάθαρο πως το κέρδος της εταιρείας στο μέλλον δεν θα εξαρτάται μόνο από τις πωλήσεις συσκευών αλλά επενδύει και σε άλλους πόρους εσόδων, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και περιεχόμενο, ελπίζοντας να καθιερωθεί στο κοινό και να αποτελέσει μεγάλο μέρος αυτής της πρόσφατα αναπτυσσόμενης streaming κουλτούρας.

Διαβάστε επίσης: Review Apple TV+| Ο νέος ανταγωνιστής του Netflix έφτασε!

Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Apple Music, το Spotify θα πραγματοποιήσει και αυτο τα δικά του μουσικά βραβεία τον Μάρτιο του 2020! Σε αντίθεση όμως με αυτά της Apple τα οποία βασίζονται στην κριτική επιτροπή της εταιρείας, το Spotify βασίζει τα βραβεία του αποκλειστικά στα δεδομένα των χρηστών. 

Οι νικητές των βραβείων καλύτερου παγκόσμιου καλλιτέχνη της χρονιάς. καλύτερου στιχουργού της χρονιάς και καλύτερου ανερχόμενου καλλιτέχνη έχουν επιλεχθεί ήδη από την ομάδα ειδικών της Apple και την κριτική επιτροπή.

Διαβάστε επίσης: To Spotify χαρίζει 3 μήνες δοκιμαστικής συνδρομής

Ο αντιπρόεδρος του Apple Music Oliver Shusser δήλωσε “Τα μουσικά βραβεία της Apple είναι σχεδιασμένα ώστε να αναγνωρίζουν το πάθος την ενέργεια και την δημιουργικότητα των πιο αγαπημένων καλλιτεχνών του κόσμου”, “Η μουσική διαφορετικότητα που υπάρχει μεταξύ των επιλεγμένων νικητών έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, επιρρεάζοντας και εμπνέοντας πελάτες σε όλο τον κόσμο! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι!” 

Οι νικητές που επέλεξε η εταιρεία είναι:

Καλλιτέχνης της Χρονιάς - Billie Elish

Ανερχόμενος καλλιτέχνης της χρονιάς - Lizzo

Τραγούδι της χρονιάς - “Old Town Road” του Lil Nas X

Διαβάστε επίσης: Το νέο Video Clip της Selena Gomez γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με την κάμερα του iPhone 11 Pro!