iPhone 12| Όλα όσα ετοιμάζει η Apple για τις νέες της συσκευές

iPhone 12| Όλα όσα ετοιμάζει η Apple για τις  νέες της συσκευές
ired.gr

Δεν πέρασε ακόμα ο καιρός από την κυκλοφορία του iPhone 11 όμως σε 10 μήνες από τώρα η Apple θα ανακοινώσει τις νέες της συσκευές iPhone 12 όποτε λογικό και επόμενο, η εταιρεία να ολοκληρώνει τα σχέδια και να ξεκινάει την παραγωγή τους. Όπως με κάθε νέα συσκευή έτσι και με αυτή σίγουρα θα διαρεύσουν αρκετά από τα χαρακτηριστικά της πριν την επίσημη ανακοίνωση και θα δημοσιεύονται συνεχώς νέες φήμες. Ήδη έχουν ξεκινήσει να ακούγονται πολλά, για αυτό εμείς συγκεντρώσαμε από τις πιο έγκυρες πηγές και όσα είναι πιο πιθανό να ισχύουν και θα ρίξουμε μία αναλυτικότερη ματιά παρακάτω. 

Διαβάστε επίσης: Τα πρώτα leaks για τα iPhone της επόμενης γενιάς ξεκίνησαν!

Ο αναλυτής Blayne Curtis και οι συνεργάτες του, ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ασία για να συναντήσουν τους παραγωγούς εξαρτημάτων της Apple και να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με τα ερχόμενα iPhone του 2020! 

Σε σχετική τους δημοσίευση ανακοίνωσαν πως το iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Mac πιθανόν να διαθέτουν 6GB μνήμης RAM ενώ το φθηνότερο μοντέλο iPhone 12 θα διαθέτει 4GB RAM όπως και τα πιο πρόσφατα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max.

Δήλωσαν επίσης πως αναμένουν και τα τρία μοντέλα θα διαθέτουν 3D κύρια κάμερα κάτι που είχε προβλέψει νωρίτερα και το Bloomberg δεδομένου του ότι η Apple εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη της τεχνολογίας AR και έχει ως στόχο να εξοικειώσει τους χρήστες παραπάνω με την χρήση AR εργαλείων. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple συνεργάζεται με την Valve για την δημιουργία Headset επαυξημένης πραγματικότητας

Οι περισσότεροι κατασκευαστές Android συσκευών έχουν ήδη κυκλοφορήσει συσκευές που υποστηρίζουν συνδεσιμότητα 5G. Η Apple μπορει να καθυστερησε αλλα σίγουρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνουν τα iPhone 12 και πολλά είναι τα στοιχεία που το επιβεβαιώνουν! Ο οικονομικός διευθυντής της Qualcomm, Akash Palkhiwala αποκάλυψε πως η Qualcomm έκλεισε συμφωνία με την Apple και θα τις αποστείλουν εκατομμύρια 5G modems με υποστήριξη mmWave και sub-6GHz bands που θα ενσωματωθούν στις νέες της συσκευές.

Στην δημοσίευση του ο Blayne Curtis αναφέρθηκε επίσης  στο iPhone SE 2 για το οποίο κατά την έρευνα του ανακάλυψε και μας επιβεβαιώνει αρκετά από αυτά που ήδη έχουν ακουστεί. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και θα μοιάζει αρκετά με το iPhone 8 αφού θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών με Touch ID home button, τον Α13 και 3GB μνήμη RAM. 

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy s11| Όλα όσα γνωρίζουμε! Χαρακτηριστικά - Τιμολόγηση - Χρώματα