Η τελευταία εκδήλωση της Apple για το 2019 ανακοινώθηκε!

Η τελευταία εκδήλωση της Apple για το 2019 ανακοινώθηκε!
ired.gr

Σε δημοσίευση στο Twitter αποκαλύφθηκε πως η Apple θα πραγματοποιήσει νέο event την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στην Νέα Υόρκη όπου η εταιρεία θα γιορτάσει και θα βραβεύσει τα αγαπημένα παιχνίδια και τις εφαρμογές του App Store και τους δημιουργούς τους για το 2019!

Το event ονομάζεται ¨Loved by millions. Created by the best” και η πρόσκληση δημοσιεύθηκε στο Twitter από τον Lance Ulanoff. Παρόλα αυτά δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα κάτι σχετικό στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: H Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων AirPods Pro στις 30 Οκτωβρίου!

Κρίνοντας από την εικόνα καταλαβαίνουμε πως αυτή θα είναι και η τελευταία εκδήλωση για το 2019 και σε αντίθεση με την εκδήλωση του Σεπτεμβρίου οπου έγιναν ανακοινώσεις των νέων προϊόντων της εταιρείας, αυτή την φορά θα έχει ως επίκεντρο τις κορυφαίες εφαρμογές και παιχνίδια του App Store για το 2019 και με το μεγάλο χρυσό λογότυπο του App Store η εταιρεία δεν θα μπορούσε να το κάνει πιο ξεκάθαρο.

Με βάση το ιστορικό της Apple συνήθως μετα το event του Σεπτεμβρίου πραγματοποιεί μία δεύτερη εκδήλωση τον Οκτώβριο κάτι που φέτος δεν έγινε και το Macbook 16 ιντσών δημοσιεύτηκε από την εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα σε συνέντευξη τύπου όπως έγινε και με τα AirPods Pro νωρίτερα τον Οκτώβριο. 

Διαβάστε επίσης: H Apple ανακοίνωσε το MacBook Pro 16 ιντσών! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά του!

Κάθε Δεκέμβριο όπως έγινε και το 2018 η Apple ανακοινώνει τα βραβεία “Best Of The Year” και η εικόνα από την περσινή ανακοίνωση της εταιρείας παρατηρούμε ότι ταιριάζει αρκετά με την φετινή πρόσκληση. 

Διαβάστε επίσης: Όλες οι πληροφορίες για το iPhone 11