Η Adobe κυκλοφόρησε το Photoshop για iPad!

Η Adobe κυκλοφόρησε το Photoshop για iPad!
ired.gr

Η εφαρμογή Photoshop για iPad έχει επανασχεδιαστεί και επαναπροσδιορίζει την εμπειρια χρήσης, αφού επιτρέπει την χρήση κορυφαίων εργαλείων με ευκολία και ευελιξία  και σας δίνει την δυνατότητα πρόσβασης και επεξεργασίας αρχείων εν κινήσει!

Διαβάστε επίσης: Το νέο Video Clip της Selena Gomez γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με την κάμερα του iPhone 11 Pro! 

Ήταν μεγάλη η αναμονή μέχρι η πιο διάσημη και  αγαπημένη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών να γίνει διαθέσιμη για iPad, με φήμες να κυκλοφορούν από το 2018 και την επίσημη ανακοίνωση να γίνετε το 2019. 

Ο διευθυντής διαχείρισης προϊόντων της Adobe Pam Clark, ανακοίνωσε επίσης μια νέα έκδοση του Photoshop για υπολογιστές η οποία περιλαμβάνει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της Adobe “Sensei AI” καθώς και μία επέκταση της χωρητικότητας του Cloud Documents που περιλαμβάνει υποστήριξη για αρχεία PSD και Adobe Aero. 

Διαβάστε επίσης: Πως να κάνετε λήψη Slofie στο iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max

Φυσικά όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε όλες τις δηλώσεις κίνησε η νέα εφαρμογή για iPad. H Adobe ανέφερε επίσης ότι στην έκδοση για iPad χρησιμοποιείται ο ιδιος κώδικας που χρησιμοποιείται και στο πρόγραμμα για υπολογιστές, οπότε οι χρήστες μπορούν να ανοίγουν και να επεξεργάζονται τα αρχεία PSD τους σε οποιαδήποτε συσκευή θέλουν χωρίς να ανησυχούν για μετατροπές, συμπιέσεις, εισαγωγές ή εξαγωγές. Με αυτο το σύστημα οι δουλειές σας αποθηκεύονται αυτόματα στο cloud ώστε να μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση από όλες τις συσκευές σας. 

Η Adobe επίσης τόνισε πως “αυτό είναι μόνο η αρχή” αφήνοντας υπόνοιες πως η έκδοση του iPad θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να φτάσει στα ίδια επίπεδα με το πρόγραμμα του Photoshop για υπολογιστές. Η Adobe υπόσχεται να προσθέσει περισσότερες δυνατότητες με την πάροδο του χρόνου όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται στην πραγματικότητα η έκδοση του iPad. 

Με το τέλος αυτής της μεγάλης ανακοίνωσης η εταιρεία ξεσήκωσε για άλλη μια φορά το κοινό της αφού ανακοίνωσε ότι το Illustrator έρχεται επλισης στο iPad κάποια στιγμή το 2020. 

Αν είστε ήδη συνδρομητής του Photoshop, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο iPad σας τώρα! Αν δεν είστε συνδρομητής μπορείτε να δείτε τα πακέτα της Adobe εδώ ή να το κατεβάσετε με την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Διαβάστε επίσης: Οι δυνατότητες του Photoshop και της τεχνητής νοημοσύνης σε μια εφαρμογή για Android & iOS