Τα πρώτα leaks για τα iPhone της επόμενης γενιάς ξεκίνησαν!

Τα πρώτα leaks για τα iPhone της επόμενης γενιάς ξεκίνησαν!
ired.gr

Αν νιώθετε απογοήτευση με τον σχεδιασμό των νέων μοντέλων iPhone 11 και πιστεύετε ότι δεν είναι ακόμα η ώρα να αναβαθμιστείτε ίσως αξίζει να περιμένετε λίγο ακόμα! Η Apple έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στα επόμενα μοντέλα και σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές θα είναι αρκετά πιο δυνατά και διαφορετικά!

Διαβάστε επίσης: Η παραγωγή του 16 ιντσών MacBook Pro έχει ήδη ξεκινήσει!

120Hz ProMotion-Style Display

Ο γνωστός πληροφοριοδότης της Apple Ice Universe, δημοσίευσε στο Twitter πως η Apple εργάζεται ώστε να κάνει δραστικές αλλαγές τόσο στην εμφάνιση όσο και στα μεγέθη των οθονών στα επόμενα iPhone. Η εταιρεία σχεδιάζει να συνδυάσει 120HZ ProMotion τεχνολογία που έχουμε ήδη δει στις οθόνες των iPad Pro με OLED panels έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα πιο μοναδική εμπειρία χρήσης. 

Διαβάστε επίσης:Η LG θα είναι ο προμηθευτής οθονών LCD για το iPhone SE 2

Επιστροφή του Touch ID

Από όσα ακούγονται η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο επαναφοράς του Touch ID και συνεργάζεται με προμηθευτές έτσι ώστε να ολοκληρώσει την δημιουργία μίας οθόνης χωρίς καθόλου πλαίσια όπου θέλει να ενσωματώσει το Touch ID και την True Depth Camera κάτω από την οθόνη. 

3D camera

Σε πρόσφατη έκθεση του ο Mark Gurman της Bloomberg αποκάλυψε ότι η Apple θα εισάγει για πρώτη φορά 3D Camera στα iPhone του 2020, η οποία θα διαθέτει την δυνατότητα σάρωσης και μοντελοποίησης του γύρω περιβάλλοντος, θα διαθέτει έναν lazer αισθητήρα με εύρος 25-50 εκατοστών βασισμένο σε 3D σύστημα χαρτογράφησης ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται και στο Face ID των σημερινών iPhone. 

Ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να φέρει την επανάσταση στις εμπειρίες AR και VR και το Bloomberg αναφέρει πως μια τέτοια αναβάθμισή είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου αφου όσων αφορά τις κάμερες προβλέπεται ακόμα να διαθέτει μια τρίτη πιο προηγμένη κάμερα, ενισχυμένα εργαλεία λήψης φωτογραφιών και ένα νέο πανίσχυρο chip.

Διαβάστε επίσης: Η Apple συνεργάζεται με την Valve για την δημιουργία Headset επαυξημένης πραγματικότητας

Συνδεσιμότητα USB-C 

Εν τω μεταξύ, η μεταβίβαση σε συνδεσιμότητα USB-C φαίνεται να είναι σίγουρη με την αποκάλυψη του Bloomberg που ισχυρίζεται ότι η Apple έχει δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις USB-C στο iPhone 11 αφού εξέταζε από τότε το ενδεχόμενο μιας τέτοιας αλλαγής.

Υποστήριξη δικτύων 5G

Το γεγονός ότι τα επόμενα μοντέλα iPhone θα υποστηρίζουν δίκτυα 5G είναι επίσης σίγουρο αφού η Apple νωρίτερα το καλοκαίρι εξαγόρασε το τμήμα κατασκευής mobile modem της Intel έναντι του ενός δισεκατομμυρίου. 

Διαβάστε επίσης: Το iPhone 5G της Apple θα απαιτήσει ακριβές μητρικές πλακέτες!

Εμφάνιση

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί ότι υπάρχουν συνεχώς διαρροές οπου φαίνεται η επαναφορά του iPhone 12 σε τετραγωνισμένη μορφή όμοια με αυτή του iPhone 4, καθώς επίσης συζητείται να γίνει συρρίκνωση του notch ή αφαίρεση του εφόσον η Apple σχεδιάζει να τοποθετήσει την κάμερα και το touch ID κάτω από την οθόνη. Πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το PhoneArena δείχνουν τον πιθανό νέο σχεδιασμό του iPhone.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα νέα για το iPhone SE 2 - Χαρακτηριστικά - Τιμολόγηση - Χρώματα