Δείτε τι μπορείτε να κάνετε αν δεν ενεργοποιείται η δωρεάν συνδρομή ενός χρόνου στο Apple TV+

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε αν δεν ενεργοποιείται η δωρεάν συνδρομή ενός χρόνου στο Apple TV+
ired.gr

Μερικοί χρήστες δεν είχαν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την συνδρομή ενός χρόνου που δικαιούνται με την αγορά ενός νέου προϊόντος της Apple από τις 10 Σεπτεμβρίου και μετά. Υποτίθεται πως η δωρεάν συνδρομή του Apple TV+ ενεργοποιείται αυτόματα απλά ανοίγοντας την εφαρμογή Apple TV στην νέα συσκευή και εμφανίζεται ένα εικονίδιο που λέει “Enjoy Free Year”. 

Διαβάστε επίσης: Review Apple TV+| Ο νέος ανταγωνιστής του Netflix έφτασε!

Η Apple στέλνει ειδοποιήσεις στους χρήστες που λένε “Ξεκίνα την δωρεάν δοκιμή σου για έναν χρόνο στο Apple TV +”, παρόλα αυτά κάποιοι από τους χρήστες αναφέρουν ότι δεν παρατήρησαν καμία ειδοποίηση και στην εφαρμογή Apple TV δεν εμφανίζεται η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 1 χρόνου παρά μόνο αυτή των 7 ημερών. 

Άλλοι χρήστες ανέφεραν ότι ενεργοποίησαν την δωρεάν δοκιμή ενός χρόνου χωρίς καν να αγοράσουν πρόσφατα νέα συσκευή ενώ άλλοι που την δικαιούνται δεν μπορούν να την ενεργοποιήσουν. 

Διαβάστε επίσης: Δείτε πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δωρεάν συνδρομή ενός έτους στο Apple TV+

Αν έχετε αγοράσει μία από τις συσκευές της Apple που περιέχονται στην προσφορά (iPhone, iPad, Mac, Apple TV ή iPod) από τις 10 Σεπτεμβρίου και μετά και πιστεύετε ότι δικαιούστε την δωρεαν συνδρομή ενός χρόνου αλλά δεν σας εμφανίζεται η προσφορά, μπορείτε να δοκιμάσετε τα παρακάτω: 

  • Δοκιμάστε να κάνετε αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Apple TV και ξανα ανοίξτε την
  • Δοκιμάστε να κάνετε Έξοδο από το Apple ID σας, ξανα κάντε είσοδο και ανοίξτε την εφαρμογή Apple TV
  • Δοκιμάστε να συνδεθείτε από browser στην σελίδα tv.apple.com και η δωρεάν συνδρομή σας μπορεί να εμφανιστεί εκεί αν δεν εμφανίζεται στην νέα σας συσκευή
  • Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Apple και να τους δείξετε την απόδειξη αγορά του προϊόντος σας έτσι ώστε να σας καθοδηγήσουν για την ενεργοποίηση της συνδρομής σας

Το Apple TV+ μέχρι στιγμής διαθέτει 8 αποκλειστικές σειρές και μία ταινία. Η Apple σχεδιάζει να προσθέτει νέο αποκλειστικό περιεχόμενο συστηματικά που θα αποτελείται από νέες σειρές και ταινίες. Εκ πρώτης όψεως το περιεχόμενο μπορεί να είναι αρχικά λίγο και η σελίδα να χρειάζεται βελτιώσεις, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως με τον προυπολογισμο δισεκατομμυρίων που έχει διαθέσει η εταιρεία οι βελτιώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα και εκτιμάται πολύ σύντομα να γίνει μία από τις κορυφαίες Streaming υπηρεσίες αφού δεν θα αργήσει να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο της.

Διαβάστε επίσης: Η νέα τηλεοπτική σειρά της Apple “See” με κόστος κάθε επεισοδίου να ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια

Αν δεν είστε δικαιούχος της ετήσιας δωρεαν δοκιμής μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δύο πρώτα επεισόδια δωρεάν, ή να αγοράσετε την μηνιαία συνδρομή που κοστίζει 4.99$ ή την ετήσια που κοστίζει 49.99$. H Apple κυκλοφορεί νέα επεισόδια για τις ήδη υπάρχουσες σειρές κάθε Παρασκευή. 

Διαβάστε επίσης: Στο στόχαστρο του Netflix όσοι μοιράζονται κωδικούς με συγγενείς και φίλους!