Το iPhone 5G της Apple θα απαιτήσει ακριβές μητρικές πλακέτες!

Το iPhone 5G της Apple θα απαιτήσει ακριβές μητρικές πλακέτες!
ired.gr

Ο νέος στόχος της Apple για το 2020, είναι να σπάσει τα ρεκόρ ταχυτήτων. Προφανώς θα υπάρξει αύξηση τιμών για να επιτευχθεί αυτό, ήδη τα ναυτιλιακά τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως το Galaxy S10, το οποίο είναι ακριβή συσκευή, για τις υπηρεσίες 5G που εκτελεί έχει προστιθέμενο κόστος 400$. Όσον αφορά τα iPhone που κατέχουν ήδη αυξητική κλίμακα κόστους λόγω νέων εξαρτημάτων δεν μπορούμε να ορίσουμε τον αντίκτυπο της τιμής τους ακόμα, μπορούμε όμως να σας αναλύσουμε τα εξαρτήματα και τον λόγο που θα συμβάλλουν σε αυτή την αύξηση.  

Όπως καταλαβαίνετε, η Apple θα σπάσει τα ρεκόρ ταχυτήτων σε ταινίες, iCloud, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ούτε καθεξής με τη νέα σειρά iPhone που θα λανσάρει την επόμενη χρονιά. Τα πρώτα iPhones 5G της Apple απαιτούν μεγαλύτερες και πιο ακριβές μητρικές πλακέτες! Ως εκ τούτου, η  αύξηση τιμών ισχύει πρώτα για την Apple, καθώς η τιμολόγηση κάποιων εξαρτημάτων που απαιτούνται για τη στήριξη του νέου επιτεύγματος αυξάνεται κατά 35%.

Διαβάστε επίσης: iPhone 11 Pro vs iPhone XS| Αξίζει η αναβάθμιση;

Για να επιτευχθεί αυτό το σήμα και οι ταχύτητες, οι αναφορές της Apple, υποστηρίζουν πως χρειάζεται μια νέα μητρική πλακέτα σε συνδυασμό με μια νέα τεχνολογία κεραίας. Να σημειωθεί πως η πλακέτα χρειάζεται κατά 10% περισσότερο χώρο, άρα αυτό θα έχει επιρροή εκτός από την τιμή της η οποία έχει σημαντικό κόστος και στο σχεδιασμό του iPhone. Επιπλέον, έχει κυκλοφορήσει πως το αυξημένο κόστος, αφορά τον επεξεργαστή της σειράς Α και την οθόνη OLED η οποία πρόκειται να τοποθετηθεί στη συσκευή.

Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν πως η τιμή του νέου iPhone 5G θα αυξηθεί συν 35%, απλά πως τα παραπάνω πρωτοποριακά εξαρτήματα έχουν μεγάλο κόστος. Ο Ming-Chi Kuo προβλέπει πως οι προμηθευτές της Apple θα επωφεληθούν από το νέο σχεδιασμό, καθώς θα συμβάλλει στη βελτίωση της κερδοφορίας τους. Αυτή η βελτίωση είναι της τάξης των 85 εκατομμυρίων και αφορά το έτος 2020. Το 2019 εκτιμάται -10%, η πρόβλεψη εκτιμά το ποσό των 75 εκατομμυρίων.

 Διαβάστε επίσης: Bloomberg| Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα AR Glasses το 2020

Το νέο σχέδιο θα είναι συνδυασμός αναχρονιστικών μοντέλων iPhone και η τεχνολογία του σήμερα! Η επιφάνεια του μεταλλικού σκελετού θα υιοθετήσει παρόμοιο σχέδιο του iPhone 4, αντικαθιστώντας βέβαια την τρέχουσα σχεδίαση επιφάνειας. Εκτελούνται νέες μορφές κατασκευής και για την προστασία της δομής, προστίθεται ζαφείρι και γυαλί.  Επιπλέον, θα εξακολουθήσει να υφίσταται το μεταλλικό πλαίσιο, το εμπρόσθιο και οπίσθιο γυαλί 2 / 2.5D. Σημαντικό της εποχής σε διάφορους τομείς, είναι η επαυξημένη πραγματικότητα η οποία στο νέο iPhone θα γίνεται με τη χρήση μετρητών VCSEL και αισθητήρες χρονικής διάρκειας της πτήσης. 

Διαβάστε επίσης: Η Google απαιτεί όλες οι συσκευές Android που θα κυκλοφορήσουν μετά τις 31 Ιανουαρίου 2020 να τρέχουν Android 10

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στην Κάμερα, η Apple πάντα επαναστατεί και πρωτοπορεί σε αυτόν τον τομέα, ήδη κυκλοφορούν στοιχεία τα οποία φαίνονται να ενισχύουν την ποιότητα των φωτογραφιών του iPhone 5G. Φαίνεται πως η Apple διατηρεί αμείωτη τη λατρεία και το ενδιαφέρον των ανθρώπων που την στηρίζουν και αγοράζουν τα προϊόντα της. Το 5G είναι μια εξέλιξη η οποία θα επεκταθεί αργά ή γρήγορα σε όλους μας, αλλά πιο σύντομα η Apple θα φέρει την εξέλιξη στη σειρά προϊόντων της με τις καλύτερες πωλήσεις. Βέβαια, ένα iPad 5G θα ήταν πραγματικά λειτουργικό, ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες που συνηθίζουν να εργάζονται με αυτό το προϊόν. Και αργότερα...βλέπουμε!

Διαβάστε επίσης: Η Apple εγκαινιάζει το νέο της στούντιο με τον Steven Spielberg και την σειρά Band of Brothers του Tom Hanks με τίτλο Masters of Air