Η νέα αναβάθμιση του Catalina αποκαλύπτει νέα εικόνα και χαρακτηριστικά του MacBook 16 ιντσών

Η νέα αναβάθμιση του Catalina αποκαλύπτει νέα εικόνα και χαρακτηριστικά του MacBook 16 ιντσών
ired.gr

Η νέα αναβάθμιση του macOS Catalina 10.15.1 αποκάλυψε κι άλλες εικόνες του πολυαναμενόμενου 16 ιντσών MacBook όπου φαίνεται το Touch Bar, αισθητήρας Touch ID και butterfly keyboard! 

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ενημέρωση του macOS Catalina είναι διαθέσιμη!

Περιμέναμε πως το νέο MacBook θα κυκλοφορούσε μέσα στον Οκτώβριο, όμως ο μήνας κοντέυει στο τέλος του και δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από την Apple πέρα από αυτή για τα νέα AirPods Pro. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε βρέθει στην beta έκδοση του macOS Catalina υπήρχε άλλο εικονίδιο στο οποίο φαινόταν η εμφάνιση του νέου MacBook η οποία πλέον έχει αφαιρεθεί, κάτι που σημαίνει ότι το νέο MacBook δεν θα κυκλοφορήσει τόσο σύντομα όσο περιμέναμε. Θα μπορούσε φυσικά να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο ή στον Δεκέμβριο, όμως με βάση του ιστορικού της εταιρείας δεν συνηθίζει να κάνει ανακοινώσεις αυτούς τους μήνες. Πέρα από αυτό από τις τελευταίες διαρροές είναι ξεκάθαρο ότι το νέο MacBook δεν θα έχει νέο σχεδιασμό όπως ήλπιζαν πολλοί. 

Διαβάστε επίσης: Η παραγωγή του 16 ιντσών MacBook Pro έχει ήδη ξεκινήσει!

Στην εικόνα που βρέθηκε στην νέα έκδοση του macOS 10.15.1 μπορούμε να διακρίνουμε ότι στο MacBook 16 ιντσών το Touch Bar έχει ίδιο σχεδιασμό όπως το προηγούμενο μοντέλο, όμως διπλά του ξεχωριστό βρίσκεται το Touch ID.

Αντιθέτως στο MacBook 15 ιντσών το Touch ID ήταν ενσωματωμένο στο Touch Bar.

Νέα δημοσίευση του αξιόπιστου αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo αναφέρει πως ένα νέο MacBook με scissor keyboard θα κυκλοφορήσει στο τέλος του δεύτερου τριμήνου ή στις αρχές του τρίτου τριμήνου του 2020 και δεδομένου του ότι προηγουμένως ισχυρίζονταν ότι το MacBook 16 ιντσών θα διαθέτει αυτής της τεχνολογίας πληκτρολόγιο, πιθανόν να αναφέρεται σε αυτό. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε το 2020 για να μάθουμε.

Διαβάστε επίσης: MacOS Catalina| Είναι πλέον διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, δείτε ποια Mac το υποστηρίζουν!