Η πρώτη ενημέρωση του macOS Catalina είναι διαθέσιμη!

Η πρώτη ενημέρωση του macOS Catalina είναι διαθέσιμη!
ired.gr

Ακολουθόντας την κυκλοφορία των iOS 13.2 και watchOS 6.1, η Apple κυκλοφόρησε το macOS Catalina 10.15.1. Η νέα ενημέρωση περιλαμβάνει πάνω από 70 νέα Emoji, υποστήριξη για τα νέα AirPods Pro και πολλά άλλα που θα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω! Αυτή είναι και η πρώτη σημαντική ενημέρωση μετά από την κυκλοφορία του macOS Catalina που έγινε στις αρχές Οκτωβρίου. 

Η αναβάθμιση 10.15.1 επικεντρώνεται στις διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις επιδόσεων. Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν την τελευταία έκδοση μέσω των προτιμήσεων συστήματος του Mac. 

Διαβάστε επίσης: Η παραγωγή του 16 ιντσών MacBook Pro έχει ήδη ξεκινήσει!

Το συνοδευτικό κείμενο της ενημέρωσης αναφέρει “Η ενημέρωση macOS Catalina 10.15.1 περιλαμβάνει αναβαθμένα και νέα emoji, υποστήριξη για τα AirPods Pro, το HomeKit Secure Video, τους δρομολογητές HomeKit, νέες ρυθμίσεις απορρήτου της Siri, καθώς και διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων.” Πιο αναλυτικά οι νέες αλλαγές στα είναι:

Emoji

Πάνω από 70 νέα και αναβαθμισμένα emoji που περιλαμβάνουν ζώα, φαγητό, δραστηριότητες, νέα emoji που επικεντρώνονται στην διαφορετικότητα και μερικά emoji σε διαφορετικούς τόνους δέρματος.

 Διαβάστε επίσης: Οδηγός| Πώς να χρησιμοποιήσετε το Sidecar στο Mac για να μετατρέψετε το iPad σας σε δεύτερη οθόνη

AirPods

To macOS Catalina 10.15.1 εισάγει υποστήριξη για τα AirPods Pro

Home app

Το HomeKit Secure Video σας επιτρέπει να καταγράφετε ιδιωτικά, να αποθηκεύσετε και να βλέπετε τα κρυπτογραφημένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας σας και να έχετε την δυνατότητα ανίχνευσης ανθρώπων ζώων και οχημάτων.

Οι δρομολογητές HomeKit έχουν την νέα δυνατότητα η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε τον τρόπο επικοινωνίας των συσκευών σας με το HomeKit μέσω διαδικτύου ή από το σπίτι σας.

Υποστηρίζει την δυνατότητα σύνδεσης ηχείων μέσω Airplay 2

Διαβάστε επίσης: MacOS Catalina| Το MacOS είναι πιο ευέλικτο από ποτέ

Siri

Νέες ρυθμίσεις απορρήτου για να ελέγξετε αν θέλετε να συμβάλλετε στο πρόγραμμα βελτίωσης της Siri επιτρέποντας την Apple να αποθηκεύει τις ηχογραφήσεις σας ή οχι.

Επιλογή για διαγραφή του ιστορικού των ηχογραφήσεων της Siri μέσω των ρυθμίσεων. 

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που έρχονται με το macOS Catalina!