watchOS 6.1| Διαθέσιμη η νέα ενημέρωση για όλους τους χρήστες και για Apple Watch Series 1 και 2

watchOS 6.1| Διαθέσιμη η νέα ενημέρωση για όλους τους χρήστες και για Apple Watch Series 1 και 2
ired.gr

H Apple κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του watchOS 6.1 και επιτέλους η αναβάθμιση σε watchOS 6 είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα Series 1 και Series 2. To watchOS 6 κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, όμως οι χρήστες των μοντέλων Series 1 και Series 2 έπρεπε να περιμένουν την ενημέρωση σε 6.1 για να μπορέσουν να αναβαθμιστούν.

Διαβάστε επίσης: H Apple ανακοίνωσε δωρεάν αλλαγή οθόνης στα Apple Watch Series 2 και Series 3

Η τελευταία ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για τα νέα ακουστικά AirPods Pro, πέρα από αυτές τις αλλαγές για τους χρήστες που είχαν ήδη εγκαταστήσει τον watchOS είναι μία μικρή ενημέρωση χωρίς πολλές αλλαγές, που περιλαμβάνει βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων.  

Διαβάστε επίσης: H Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων AirPods Pro στις 30 Οκτωβρίου!

Η Apple δεν έχει αναφέρει ακόμα αν η ενημέρωση αφορά κάποια διόρθωση σχετικά με το πρόβλημα της μπαταρίας που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Apple Watch Series 5. Μερικοί από τους χρήστες που αγόρασαν το νέο ρολόι της Apple έχουν αναφέρει πως η μπαταρία τους δεν διαρκεί ούτε μία ολόκληρη μέρα, ώστοσο μερικοί από όσους είχαν εγκαταστήσει την beta έκδοση της αναβάθμισης watchOS 6.1 ανέφεραν ότι είδαν βελτίωση στην απόδοση της μπαταρίας. Όπως και να έχει η νέα αναβάθμιση watchOS 6.1 είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες! 

Την νέα ενημέρωση μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν μέσω της εφαρμογής Apple Watch του iPhone, πηγαίνοντας στο Γενικά> Αναβάθμιση Λογισμικού. Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση το Apple Watch σας θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 50% μπαταρία και να βρίσκεται εντός της εμβέλειας του iPhone σας. 

Διαβάστε επίσης: whatchOS 6: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε!

Η Apple επίσης κυκλοφόρησε το watchOS 5.3.3 στους χρήστες που δεν διαθέτουν iPhone αναβαθμισμένο στην iOS 13 και έτσι δεν μπορούν να ανανεώσουν και το Apple Watch τους στο watchOS 6. Η εταιρεία αναφέρει ότι το watchOS 5.3.3 περιλαμβάνει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και συνιστάται για όλους τους χρήστες. 

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Series 5| Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, χαρακτηριστικά