H Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων AirPods Pro στις 30 Οκτωβρίου!

H Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων AirPods Pro στις 30 Οκτωβρίου!
ired.gr

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα τα ολοκαίνουρια AirPods Pro! Οι φήμες για τα νέα AirPods επιβεβαιώνονται και ισχύουν όλα όσα είχαν ακουστεί για τον νέο σχεδιασμό τους και τα χαρακτηριστικά τους. Η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου στην τιμή των 249$. 

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα ανακοίνωσε η Google στην παρουσίαση του Pixel 4 - Pixel Buds 2 - Pixel Go - Google Stadia!

Τα νέα AirPods Pro διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου και έχουν έναν ολοκαίνουργιο πιο ελαφρύ in-ear σχεδιασμό. Ο νέος σχεδιασμός με τις λαστιχένιες άκρες βοηθάει στην λειτουργία ακύρωσης θορύβου τα in ear tips εξασφαλίζουν καλύτερη απόδοση ήχου και είναι ανθεκτικά στο νερό και στον ιδρώτα με πιστοποίηση IPX4. Η Apple ισχυρίζεται ότι τα νέα AirPods Pro έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν στον χρήστη άνετη εφαρμογή και οι τρεις διαφορετικού μεγέθους αποσπώμενες άκρες σιλικόνης που περιλαμβάνονται στην συσκευασία, προσφέρουν άνετο αποτέλεσμα και τρομερή απόδοση.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα γνωρίζουμε για τα νέα AirPods Pro - Ημερομηνία κυκλοφορίας - Χαρακτηριστικά - Τιμή

Για να επιτευχθεί η λειτουργία ακύρωσης θορύβου στα AirPods Pro η Apple χρησιμοποιεί δύο μικρόφωνα συνδυαστικά με ένα προηγμένο λογισμικό για συνεχή προσαρμογή του θορύβου του περιβάλλοντος. Υπάρχει επίσης και η νέα λειτουργία “Transparency” η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακούν ταυτόχρονα μουσική καθώς και το περιβάλλον γύρω τους. 

Η εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών Ενεργής ακύρωσης θορύβου και Διαφάνειας, γίνεται μέσω του Κέντρου ελέγχου. Μπορείτε επίσης να πιέσετε την πλαϊνή πλευρά των AirPods για να αλλάξετε λειτουργία.

Διαβάστε επίσης: H Apple ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα Beats Solo Pro στην τιμή των 300$

Όσον αφορά την διάρκεια της μπαταρίας, τα AirPods αντέχουν πέντε ώρες αναπαραγωγής ήχου, ενώ με ενεργοποιημένη την λειτουργία ακύρωσης θορύβου η μπαταρία αντέχει για τεσσεράμισι ώρες. Με την θήκη φόρτισης τα AirPods Pro αντέχουν πάνω από 24 ώρες αναπαραγωγής. Η νέα θήκη φόρτισης που συνοδεύει τα AirPods Pro έχει επανασχεδιαστεί και είναι πλέον μικρότερη. Επίσης υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και στο κουτί περιλαμβάνει καλώδιο Lightning σε USB-C, που σημαίνει ότι και η θύρα φόρτισης των AirPods Pro είναι Lightning. 

Τα AirPods Pro είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία από την ιστοσελίδα της Apple στην τιμή των 249$. Η Apple σημειώνει επίσης ότι για να λειτουργήσουν τα νέα AirPods είναι απαραίτητη η αναβάθμιση σε iOS 13.2.

Διαβάστε επίσης: Η παραγωγή του 16 ιντσών MacBook Pro έχει ήδη ξεκινήσει!