Η LG θα είναι ο προμηθευτής οθονών LCD για το iPhone SE 2

Η LG θα είναι ο προμηθευτής οθονών LCD για το iPhone SE 2
ired.gr

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις φημολογείται πως η LG ίσως να γίνει προμηθευτής οθονών για το iPhone SE 2 της Apple, μια δημοσίευση ισχυρίζεται ότι η LG βρίσκεται στα τελευταία στάδια ποιοτικού ελέγχου προτού οι οθόνες της χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή του νέου φθηνότερου κινητού της Apple!

Επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες φήμες που αναφέρουν πως η κυκλοφορία του διαδόχου του iPhone SE θα ανακοινωθεί σύντομα, οι οθόνες της LG ακούγεται ότι υποβάλλονται στο τελευταίο στάδιο ελέγχου ποιότητας, με την Apple να τις ελέγχει ώστε να εξασφαλίσει ότι είναι αρκετά υψηλής ποιότητας ώστε να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή του νέου μοντέλου iPhone. 

Διαβάστε επίσης: Περισσότερες λεπτομέρειες για το iPhone SE 2| Τιμή εκκίνησης 399$ - Χώρος 64/128 GB - Διαθέσιμα χρώματα

Το “TheElec” αναφέρει πως η LG προηγουμένως δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με χαμηλού προϋπολογισμού μοντέλα κινητών, όμως στην συνέχεια η εταιρεία άλλαξε γνώμη. Μία πηγή ισχυρίζεται ότι η LG δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέξει τις συνεργασίες της καθώς βρίσκεται σε στάδιο ανακατανομής και αναδιάρθρωσης. 

Η υποτιθέμενη συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά μόλις ολοκληρωθεί η LG θα εργάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για να καλύψει τις παραγγελίες! Οι πηγές πιστεύουν ότι οι πρώτες παραγγελίες της Apple θα είναι μικρού μεγέθους, σε αντιθεση με αυτές των οθονών LCD για παλαιότερα μοντέλα iPhone που η LG έπρεπε να χρησιμοποιεί μαζικές εγκαταστάσεις παραγωγής ώστε να καλύψει τον τεράστιο όγκο παραγγελιών.  

Στα τελευταία μοντέλα η Apple χρησιμοποιεί στα κινητά της OLED οθόνες οι οποίες της παρέχονται από την Samsung, γεγονός που οδήγησε την εταιρεία να μην βασίζεται τόσο στην LG όσο κάποτε. Επίσης στα πιο μελλοντικά σχέδια της εταιρείας είναι να αντικαταστήσει και τις OLED οθόνες με mini-LED έτσι ώστε να τις προμηθεύεται από άλλους προμηθευτές και να διακόψει την συνεργασία της με την Samsung. 

Διαβάστε επίσης: Τα νέα σχέδια της Apple να αντικαταστήσει τις οθόνες OLED με mini-LED

Ο διάδοχος του iPhone SE φημολογείται πως θα παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 και θα έχει ίδιο μέγεθος με το iPhone 8, θα διαθέτει επίσης τον Α13 Bionic, 3GB RAM και θα κυκλοφορεί με αποθηκευτικό χώρο 64GB και 128GB. H εκτιμώμενη τιμή εκκίνησης θα είναι 399$.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα νέα για το iPhone SE 2 - Χαρακτηριστικά - Τιμολόγηση - Χρώματα