Τα επόμενης γενιάς iPhone θα έχουν μικρότερο notch και θα υποστηρίζουν τεχνολογία 5G

Τα επόμενης γενιάς iPhone θα έχουν μικρότερο notch και θα υποστηρίζουν τεχνολογία 5G
ired.gr

H Apple δοκιμάζει διάφορες μεθόδους για να δημιουργήσει ένα μικρότερο Face ID notch για τα iPhone του 2020 που πιθανόν θα υποστηρίζουν και τεχνολογία 5G. 

Μια σειρά δημοσιεύσεων του Benjamin Geskin (γνώστη και αξιόπιστη πηγή σε θέματα που αφορούν smartphones), αναφέρουν ότι η Apple δοκιμάζει διαφορα πρωτότυπα για τα iPhone του 2020 καθώς και εξετάζει νέες επιλογές Face ID. Τα νέα σχέδια της εταιρείας φαίνεται να αφορούν τη μείωση του μεγέθους του notch είτε σε ύψος είτε σε πλάτος. 

Διαβάστε επίσης: Kuo: Η Apple θα επαναφέρει το Face ID και Touch ID στα iPhone του 2021!

Ο Geskin σε tweet του ισχυρίζεται ότι εξετάζονται πολλές επιλογές για το πιο μοντέλο Face ID θα χρησιμοποιηθεί. “Η Apple δοκιμάζει αρκετά πρωτότυπα Face ID με νέα οπτικά συστήματα, άλλα είναι μικρότερα σε πλάτος, αλλά πιο στενά.

Ο Geskin επίσης αναφέρει ότι η Apple επανεξετάζει το να χρησιμοποιήσει κεραίες τεχνολογίας 5G στην επόμενη γενιά των iPhone. “Τα πρωτότυπα των νέων iPhone του 2020 διαθέτουν ευρύτερες κεραίες (>1mm) για 5G. Αντί για πλαστικές γραμμές στα πλαϊνά μέρη της συσκευής θα χρησιμοποιηθεί ένα νέο υλικό (γυαλί, κεραμικό ή ζαφείρι).

Διαβάστε επίσης: Όλα τα νέα για το iPhone SE 2 - Χαρακτηριστικά - Τιμολόγηση - Χρώματα

Σε επόμενο tweet του παρόλο που δεν διευκρινίζει σε ποιο μοντέλο iPhone αναφέρεται, ισχυρίζεται ότι η Apple προσπαθεί να εγκαταλείψει τη θύρα Lightning. Ωστόσο, αντί να την αντικαταστήσει με USB-C όπως αναμενόταν προηγουμένως, λέει ότι ο τελικός στόχος της εταιρείας είναι να χρησιμοποιεί αποκλειστικά ασύρματη φόρτιση.

Ο Geskin είχε αναφέρει πρόσφατα ότι η επόμενη γενιά των iPhone ενδέχεται να συμπεριλάβει την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου περιμετρικά της συσκευής και να μην χρειάζεται να έχει κανένα notch. Είπε ότι ένα από τα πρωτότυπα έχει οθόνη 6,7 ιντσών με Face ID και True Depth κάμερα στην κορυφή του bezel. Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo επίσης είχε αναφέρει παρόμοιες πληροφορίες. 

Διαβάστε επίσης: iOS 13| Κρυφά χαρακτηριστικά