Το νέο Video Clip της Selena Gomez γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με την κάμερα του iPhone 11 Pro!

Το νέο Video Clip της Selena Gomez γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με την κάμερα του iPhone 11 Pro!
ired.gr

Το νέο τραγούδι της Selena Gomez έκανε ντεμπούτο στις μουσικές streaming υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Apple Music. Το video clip του κομματιού “Lose You To Love Me” γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με την κάμερα του iPhone 11 Pro.

Η πολυβραβευμένη ποπ τραγουδίστρια κάνει την επιστροφή της μετά το τελευταίο της album “Revision” που κυκλοφόρησε το 2015, με τον  νέο δίσκο “Lose You To Love Me” και σηματοδοτεί μία ακόμα συνεργασία της Apple με μία κορυφαία καλλιτέχνη. 

Σύμφωνα με το “Billboard” το βίντεο σκηνοθετήθηκε από την βρετανίδα Sophie Muller η οποία στο παρελθόν είχε ξανασυνεργαστεί με την Selena Gomez στο video clip του τραγουδιού “Good For You” το 2015. 

Διαβάστε επίσης: Pixel 4 vs iPhone 11 Pro Camera Face-Off: Η Apple πάλι κερδισμένη!

Το ασπρόμαυρο κλιπ έχει ως επίκεντρο την τραγουδίστρια να κάθεται μόνη της συνοδευόμενη από έναν μελαγχολικό τόνο καθώς περιγράφει ένα παραμύθι αγάπης, απώλειας και ολοκληρωτικής αποδοχής. Σύμφωνα με το Elle, το “Lose You To Love Me” είναι εν μέρη μία αντανάκλαση της σχέσης που είχε η τραγουδίστρια με τον Justin Bieber και του δημόσιου χωρισμού τους. 

Στο κανάλι της στο Youtube που αναρτήθηκε το βίντεο η τραγουδίστρια σχολίασε “Αυτό το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από πολλες στιγμές της ζωής μου από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο μου album. Θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται ελπίδα και να ξέρουν ότι μετά από κάθε δυσκολία θα βγουν πιο δυνατοί και με μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Διαβάστε επίσης: Τα πάντα για την λειτουργία νυχτερινής λήψης των iPhone 11, 11 Pro & 11 Pro Max

Η Apple δημοσίευσε ένα μέρος του video clip στην σελίδα της στο Youtube ως μέρος της εκστρατείας “Shot on iPhone” της εταιρείας και η τραγουδίστρια προώθησε την νέα κυκλοφορία στο twitter me to hashtag #ShotOniPhone. 

Τα βίντεο της εκστρατείας “Shot on iPhone” είναι συνήθως καλλιτεχνικά βίντεο μικρού χρονικού διαστήματος, μέσω των οποίων η εταιρεία έχει συνεργαστεί και με άλλους μουσικούς στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Πως να κάνετε λήψη Slofie στο iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max