Η παραγωγή του 16 ιντσών MacBook Pro έχει ήδη ξεκινήσει!

Η παραγωγή του 16 ιντσών MacBook Pro έχει ήδη ξεκινήσει!
ired.gr

Το πολυφημισμενο MacBook Pro 16 ιντσών έχει ξεκινήσει ήδη να παράγεται από τον Ταϊλανδέζικο κατασκευαστή της Apple Quanta Computers και θα είναι ανακοινωθεί επιτέλους επίσημα, τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. 

Συγκεκριμένα η δημοσίευση αναφέρει πως η αποστολή των προϊόντων έχει ήδη ξεκινήσει και τα νέα MacBook 16 ιντσών θα διαθέτουν νέο πληκτρολόγιο, εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό πλαισίου και τους τελευταίους επεξεργαστές Coffee Lake ή Ice Lake της Intel. Τα λεπτά bezel του 16 ιντσών νέου MacBook Pro θα εξυπηρετούν έτσι ώστε παρόλο την μεγαλύτερη οθόνη η συσκευή να μην καταλαμβάνει περισσότερο όγκο και να διατηρήσει το περίπου το ίδιο μέγεθος με τα προηγούμενα MacBook. Ο αναλυτης της IHS Markit Jeff Lin ισχυρίζεται ότι η ανάλυση οθόνης του νέου MacBook θα είναι 3.072 x 1.920 pixels.

Διαβάστε επίσης: Τα νέα σχέδια της Apple να αντικαταστήσει τις οθόνες OLED με mini-LED

Πριν λίγες μέρες, εντοπίστηκαν στην beta έκδοση του macOS Catalina 10.15.1 εικόνες ενός MacBook Pro με λεπτότερο πλαίσιο σε ασημί και μαύρο χρώμα, κάτι που επίσης αποδεικνύει ότι το λανσάρισμα του νέου MacBook είναι αρκετά κοντά. Οι εικόνες που ανακαλύφθηκαν έχουν κωδική ονομασία “16” και αναφέρονται σε ένα μελλοντικό μοντέλο MacBook Pro 16,1.

Διαβάστε επίσης: Η Apple διέρρευσε εικόνες του νέου Macbook Pro 16 ιντσών!

Τα σχέδια της Apple για την κυκλοφορία ενός MacBook Pro 16 ιντσών αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο από τον Ming-Chi Kuo ο οποίος ισχυρίζονταν ότι θα κυκλοφορήσει το 2019. 

Η Apple θα λανσαρει τα νέα MacBook 16 ιντσών ενώ παράλληλα θα παραμείνουν στην αγορά και τα προηγούμενα μοντέλα 15 και 13 ιντσών. Στις επόμενες γενιές ακούγεται πως η εταιρεία θα καταργήσει για πάντα τα μοντέλα των 15 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: H Apple θα καταργήσει τα 15 ιντσών MacBook Pro