Όλα τα νέα για το iPhone SE 2 - Χαρακτηριστικά - Τιμολόγηση - Χρώματα

Όλα τα νέα για το iPhone SE 2 - Χαρακτηριστικά - Τιμολόγηση - Χρώματα
ired.gr

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo το πολυαναμενόμενο iPhone SE που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020, θα διαθέτει νέας τεχνολογίας κεραία LCP η οποία θα βελτιώσει αρκετά τον τρόπο με τον οποίο το iPhone μεταδίδει δεδομένα. 

Διαβάστε επίσης: Nikkei: H Apple θα κυκλοφορήσει νέο iPhone SE

Σε έρευνα της TF International Securities ο Ming-Chi Kuo δήλωσε ότι η Career Technologies και η Murata Manufacturing θα αρχίσουν να προμηθεύουν την Apple με κεραίες για το iPhone SE στις αρχές του 2020, ώστε η Apple να ξεκινήσει άμεσα την παραγωγή και να παρουσιάσει την συσκευή μέχρι το τέλος του πρώτου τετραμήνου του νέου χρόνου.

Σε προηγούμενη ερευνα ο Kuo ισχυρίστηκε ότι το iPhone SE 2 θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το iPhone 8, συμπεριλαμβανομένης της 4.7 ιντσών οθόνης και του Touch ID home button, όμως θα διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή της εταιρείας A13 Bionic και 3GB RAM. Δήλωσε επίσης πως η συσκευή πιθανόν θα κυκλοφορήσει με χωρητικότητα 64GB και 128GB σε χρώματα Space Gray, Silver και Red. 

Διαβάστε επίσης: H Apple θα παρουσιάσει το iPhone SE 2 το 2020 με τον σχεδιασμό του iPhone 8 και τον Α13

Όπως και τα νέα iPhone 11, έτσι και το iPhone SE 2 θα κυκλοφορήσει χωρίς 3D Touch και αντί αυτού θα διαθέτει Haptic Touch. O Kuo προβλέπει πως η αρχική τιμή της συσκευής στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι 399$. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή ίσως να μην ονομαστεί iPhone SE 2 αλλά iPhone 8s ή iPhone 9. Το μέγεθος του έχει απογοητεύσει αρκετούς από τους θαυμαστές του iPhone SE οι οποίοι θα προτιμούσαν μία συσκευή μικρότερου μεγέθους όπως το πρώτο. Το iPhone SE 2 παρόλα αυτά εκτιμάται πως θα είναι μεγάλος παράγοντας ανάπτυξης στην οικονομία της Apple με εκτιμώμενες πωλήσεις 2 με 4 εκατομμυρίων μονάδων ανα μήνα και 30 εκατομμύρια πωλήσεων έως το τέλος του 2020.

Διαβάστε επίσης: Περισσότερες λεπτομέρειες για το iPhone SE 2| Τιμή εκκίνησης 399$ - Χώρος 64/128 GB - Διαθέσιμα χρώματα