Όλα όσα γνωρίζουμε για τα νέα AirPods Pro - Ημερομηνία κυκλοφορίας - Χαρακτηριστικά - Τιμή

Όλα όσα γνωρίζουμε για τα νέα AirPods Pro - Ημερομηνία κυκλοφορίας - Χαρακτηριστικά - Τιμή
ired.gr

Φήμες αναφέρουν πως η Apple θα παρουσιάσει την νέα γενιά των Airpods με λειτουργία ακύρωσης ήχου στο τέλος Οκτωβρίου και θα συνοδεύονται και αυτά όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της από την ονομασία Pro. 

Τα τρίτης γενιάς AirPods θα διαθέτουν νέα εμφάνιση και θα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να στέκονται πιο σταθερά στα αυτιά και να υποστηρίζουν την λειτουργία noise-cancelling ώστε να προσφέρουν ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης. 

Λέγεται επίσης πως η Apple επέλεξε να χρησιμοποιήσει την ονομασία Pro την οποία χρησιμοποιεί και στα πιο ακριβά μοντέλα των συσκευών της, με σκοπό να τα διαχωροποιήσει από τα υπάρχοντα AirPods και να δικαιολογήσει την τιμή εκκίνησης η οποία εκτιμάται να είναι 260$.

Διαβάστε επίσης: H Apple ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα Beats Solo Pro στην τιμή των 300$

Σύμφωνα με άλλες δημοσιεύσεις τα AirPods Pro θα διαθέτουν μεταλλικό σχεδιασμό έτσι ώστε να συμβάλλει και στην διατήρηση της θερμότητας. Τον Απρίλιο ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo ανέφερε πως η μαζική παραγωγή των νέων AirPods Pro θα ξεκινήσει προς το τέλος του 2019 και αρχές του 2020 με την Luxshare, την Goertek και την Amkor ως βασικούς προμηθευτές της. 

Ο Kuo ήταν ο πρώτος που ανέφερε πως τα νέα μοντέλα Airpods θα έχουν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό από τα προηγούμενα και αρκετά υψηλότερη τιμή από τα Airpods 2ης γενιάς που κοστίζουν 159$ με την απλή θήκη φόρτισης και 199$ με την θήκη ασύρματης φόρτισης. Ο ρεπόρτερ της Bloomberg Mark Gurman, είχε αναφέρει πως τα νέα AirPods θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2020, θα είναι αδιάβροχα και θα διαθέτουν λειτουργία ακύρωσης ήχου. Παρόλα αυτά οι νεότερες φήμες υποδεικνύουν ότι πιθανόν θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα. 

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα ανακοίνωσε η Google στην παρουσίαση του Pixel 4 - Pixel Buds 2 - Pixel Go - Google Stadia

Στην beta έκδοση του iOS 13.2 υπήρχε επίσης μια φωτογραφία που έδειχνε τον νέο σχεδιασμό τον Airpods τα οποία φαίνεται να έχουν λαστιχένιες άκρες, κάτι που θεωρείτε απαραίτητο για την λειτουργία ακύρωσης ήχου. Η εικόνα υπήρχε στο αρχείο των ρυθμίσεων προσβασιμότητας, γεγονός που υποδηλώνει πως τα νέα AirPods θα διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας όπως την δυνατότητα χρήσης τους ως ακουστικά βαρηκοΐας εκτός και αν αυτό σχετίζεται με τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες Live Listen. 

Διαβάστε επίσης: Εικονίδιο στην Beta iOS 13.2 απεικονίζει τον σχεδιασμό των νέων AirPods

Δεν γνωρίζουμε ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση, όμως η Apple πιθανότατα θα ανακοινώσει μία σειρά νέων προϊόντων σε event της που θα πραγματοποιηθεί τέλος Οκτωβρίου. 

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα περιμένουμε από την παρουσίαση της Apple τον Οκτώβριο