Όλα όσα ανακοίνωσε η Google στην παρουσίαση του Pixel 4 - Pixel Buds 2 - Pixel Go - Google Stadia!

Όλα όσα ανακοίνωσε η Google στην παρουσίαση του Pixel 4 - Pixel Buds 2 - Pixel Go - Google Stadia!
ired.gr

Η ετήσια εκδήλωση της Google που πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου και επιβεβαιώθηκαν όλες οι φήμες που ακούγονταν τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τα νέα smartphone Pixel 4 και 4XL. Η παρουσίαση των νέων κινητών της εταιρείας έληξε με την εταιρεία να παρουσιάζει τελικά μία σειρά συσκευών με την οποία ελπίζει ότι θα καταστήσει το λογισμικό της ως μέρος της καθημερινότητας του κόσμου. 

Google Pixel 4 και 4XL

Οι νέες συσκευές της Google διαθέτουν τις καλύτερες οθόνες στην αγορά! Η οθόνη του Google Pixel 4 είναι 5.7 ιντσών P-OLED με ανάλυση 1080 x 2280 και πυκνότητα 444ppi, στα 90ΗΖ με δυνατότητα Always-on. H μεγαλύτερη οθόνη του Pixel 4XL είναι 6.3 ιντσών με ανάλυση 1440 x 3040 pixels και πυκνότητα 537ppi, στα 90ΗΖ με δυνατότητα Always-on. 

Στο πίσω μέρος τους και οι δύο συσκευές διαθέτουν ένα διπλό σύστημα καμερών νέας βελτιωμένης τεχνολογίας  που περιλαμβάνει έναν φακό Wide στα 12.2MP και έναν τηλεφακό στα 16MP. 

Πάνω από την οθόνη και οι δύο συσκευές διαθέτουν τους “Soli chip” αισθητήρες κίνησης οι οποίοι δουλεύουν σαν μικρά radar για πιο γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα αναγνώρισης προσώπου. Οι αισθητήρες επίσης χρησιμεύουν και σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε motion gestures.

Όσων αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δύο συσκευές φοράνε τον Snapdragon 855 και 6gb RAM. Το Google Pixel 4 έρχεται εξοπλισμένο με μία μπαταρία 2.800mAh, όμοια με αυτή του Pixel 3, ενώ το Pixel 4XL έρχεται με μια 3.700mAh λίγο μεγαλύτερη από αυτή του Pixel 3XL.

Διαβάστε επίσης: 15 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση του Google Pixel 4!

Pixelbook Go

Τα χαρακτηριστικά του Pixelbook Go θυμίζουν αρκετά το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας όμως σε αρκετά χαμηλότερη τιμή εκκίνησης. Το Pixelbook Go είναι σχεδιασμένο για τους χρήστες που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση και χρειάζονται το laptop παντού μαζί τους. Ζυγίζει μόνο ένα κιλό και έχει πάχος 13 χιλιοστά.

Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του το Pixelbook Go έρχεται με το λειτουργικό σύστημα της Google, Chrome OS, έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 ωρών και με μόνο 20 λεπτά φόρτισης υπόσχεται 2 ώρες λειτουργίας. Διαθέτει επίσης οθόνη αφής 13.3 ιντσών με επιλογή ανάλυσης FHD ή 4Κ. 

H βασική έκδοση των 649$ έρχεται με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Intel Core m3, 8GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχουν επίσης και οι ακριβότερες επιλογές με τον Intel Core i5 και Intel Core i7 με μνήμη RAM εώς και 16GB και αποθηκευτικό χώρο 256GB. Η τιμή για το ακριβότερο μοντέλο ανέρχεται στα 849$.

Διαβάστε επίσης: Microsoft Surface Neo| Το νέο υβριδικό laptop έρχεται με διπλή οθόνη και τα νέα Windows 10X

Pixel Buds 2

H πρώτη γενιά των Pixel Buds δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν άξιος ανταγωνιστής των AirPods. Τα Pixel Buds δευτερης γενιάς όμως είναι χωρίς αμφιβολία άξιοι ανταγωνιστές. Διαθέτουν πλήρως ασύρματο σχεδιασμό και έρχονται με θήκη φόρτισης και διάρκεια ζωής ίδια με των AirPods. 

Είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να σταθεροποιούνται στο αυτί και να μην φεύγουν και θα είναι διαθέσιμα την άνοιξη του 2020 σε αρκετά μεγάλη γκάμα χρωμάτων στα 179$.

Διαβάστε επίσης: H Apple ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα Beats Solo Pro στην τιμή των 300$

Η Google στο event έκανε και άλλες σημαντικές ανακοινώσεις και μίλησε και για περισσότερα νέα προιόντα που μπορείτε να δείτε συνοπτικά παρακάτω: 

  •  Η τιμή του Google Pixel 4 στην Αμερικάνικη αγορά θα ξεκινάει από τα 799$
  • Μαζί με την αγορά του Pixel 4 οι χρήστες παίρνουν 3 μήνες δωρεάν δοκιμής του Google One.
  • H Google αναφέρε πως έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της ιδιωτικότητας και την ασφάλεια στο Google 4.
  • Παρουσίασε ένα πιο οικονομικό επανασχεδιασμένο Chromebook, το Pixelbook Go που η τιμή του θα ξεκινάει από τα 649$
  • Ανακοινώθηκε πως η νέα συνδρομητική Gaming υπηρεσία Google Stadia θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Νοεμβρίου.
  • Η εταιρεία αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της και τις επενδύσεις που έχει κάνει στον τομέα ανανεώσιμης ενέργειας.
  • Το ηχείο Google Home Mini αντικαταστάθηκε από το Nest Mini το οποίο περιλαμβάνει σύστημα οικιακής ενδοεπικοινωνίας και δωρεάν κλήσεων μέσω Wi-Fi. 
  • Η συνδρομή στο πρόγραμμα προστασίας Nest Aware ξεκινάει πλέον από τα 6$/μήνα.

Διαβάστε επίσης: Συσκευή εντοπισμού το νέο αξεσουάρ της Apple