H Apple ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα Beats Solo Pro στην τιμή των 300$

H Apple ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα Beats Solo Pro στην τιμή των 300$
ired.gr

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα ακουστικά της Beats που ονομάζονται Beats Solo Pro, τα οποία διαθέτουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου είναι ασύρματα και θα κυκλοφορήσουν στην τιμή των 300$.  Τα Beats Solo Pro αποτελούν την επόμενη γενιά των Solo 3 η ονομασία όμως έχει αλλάξει για να ταιριάζει με τα Powerbeats Pro και τις υπόλοιπες συσκευές της Apple που φέρουν και αυτές στην ονομασία τους την λέξη Pro.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η σειρά Solo αντιπροσωπεύει τα πιο δημοφιλή ακουστικά στον κόσμο με πάνω από 30 εκατομμύρια πωλήσεις και τα Solo Pro είναι τώρα το νέο μοντέλο που η εταιρεία ελπίζει ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε παντού, στους δρόμους, στα γυμναστήρια στα κεφάλια διασημοτήτων, σε βίντεο, στα social media και οπουδήποτε αλλού μπορείτε να φανταστείτε. 

Διαβάστε επίσης: Εικονίδιο στην Beta iOS 13.2 απεικονίζει τον σχεδιασμό των νέων AirPods

Τα συνθετικά δερμάτινα μαξιλαράκια έχουν επανασχεδιαστεί μετά από εκτεταμένες δοκιμές σε χρήστες, ώστε να προσφέρουν όσο πιο βολική αίσθηση γίνεται, έχουν γίνει πλέον πιο απαλά και με ακόμα καλύτερη εφαρμογή. Παρόλο που δεν είναι ευδιάκριτο η εταιρεία αύξησε την επιφάνεια τους κατα 70% και επίσης έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην πίεση που μπορεί να νιώσει ο χρήστης στο κεφάλι μετά από αρκετές ώρες χρήσης, έτσι ώστε να μην προκαλούν πονοκέφαλο. 

Η διάρκεια της μπαταρίας εκτιμάται να αντέχει έως και 22 ώρες με τις λειτουργίες Pure ANC και Transparency ενεργοποιημένες και εως και 40 ώρες με τις λειτουργίες απενεργοποιημένες. Όπως και σε προηγούμενα ακουστικά Beats υπάρχει και η λειτουργία Fast Fuel η οποία με μία φόρτιση 10 λεπτών επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου για τρεις ώρες. 

Η εταιρεία λέει πως παρόλο που τα Solo Pro είναι διάδοχοι των Solo 3 έχουν επανασχεδιαστεί από το μηδέν και αρκετές από τις αλλαγές είναι ορατές. Τα μεταλλικά σημεία στα πλαϊνά τους είναι εκτεθειμένα έτσι ώστε να προσφέρουν μια διαφορετική πιο premium αισθητική εναλλάσοντας το υλικό κατασκευής και να μην είναι σαν να ακουμπάτε συνέχεια πλαστικό.

Διαβάστε επίσης: FreeBuds 3: Μία καλή αντιγραφή των AirPods τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei

Δεν υπάρχει πλέον κουμπί ενεργοποίησης καθώς ενεργοποιούνται αυτόματα όταν τα ξεδιπλώνετε και απενεργοποιούνται όταν τα διπλώνετε και τα τοποθετείτε ξανά στην θήκη τους. Θα κυκλοφορήσουν σε αρκετές χρωματικές επιλογές όπως, μπλε, γαλάζιο, γκρi και κόκκινο με matte υφή. Λίγο μετά την κυκλοφορία τους θα αποκαλυφθούν και τρία διαφορετικά limited edition σχέδια σε συνεργασία με τον Pharrell Williams. Τα Beats Pro θα κυκλοφορήσουν στις 30 Οκτωβρίου στην Αμερική στην τιμή των 300 δολαρίων και η συσκευασία θα περιλαμβάνει ένα καλώδιο φόρτισης Lightning και την θήκη μεταφοράς τους.

Διαβάστε επίσης:  Η νέα πατέντα της Apple για προσαρμόσιμα διακοσμητικά στοιχεία στις μελλοντικές συσκευές της