Η Beta 2 του iOS 13.2 κυκλοφόρησε - Δείτε τις νέες δυνατότητες!

Η Beta 2 του iOS 13.2 κυκλοφόρησε - Δείτε τις νέες δυνατότητες!
ired.gr

Η πρώτη beta του iOS 13.2 έφερε αρκετά σημαντικές αλλαγές όπως την υποστήριξη του Deep Fusion, την επιλογή Handoff για το HomePod, το Announce Messages with Siri και το Research. H iOS 13.2 beta 2 φέρνει εξίσου σημαντικές αλλαγές!

Υπάρχουν νέα emoji και νέες ρυθμίσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων για την Siri αλλά υπάρχουν επίσης και κάποιες λιγότερο σημαντικές αλλαγές που αξίζει να αναφερθούν. 

Διαβάστε επίσης: H Beta της iOS 13.2 κυκλοφόρησε! Δείτε τι αλλάζει!

Αναδιάταξη εφαρμογών - Η επιλογή αναδιάταξης των εφαρμογών εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείτε το 3D Touch ή το Haptic Touch στο εικονίδιο της εφαρμογής εμφανίζεται η επιλογή “Edit Home Screen”. 

Διαγραφή εφαρμογών από την αρχική οθόνη - Υπάρχει νέα επιλογή για την διαγραφή εφαρμογών απευθείας από την οθόνη του μενού χρησιμοποιώντας το 3D Touch ή το Haptic Touch. 

Νέα emoji - Η iOS 13.2 beta 2 περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες emoji όπως αυτό με την φάτσα που χασμουριέται, την βίδρα το φαλάφελ και πολλά άλλα όπως και αρκετά που επικεντρώνονται στην διαφορετικότητα. 

Νέα επιλογή emoji - Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα emoji που υπάρχει σε διαφορετικούς τόνους δέρματος υπάρχει νέος τρόπος επιλογής.

Προσωπικά δεδομένα & Siri - Όταν εγκαταστήσετε για πρώτη φορά το iOS 13.2, θα παρατηρήσετε πως υπάρχει νέα οθόνη εκκίνησης που σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε αν συμφωνείτε με την κοινή χρήση των εγγραφών ήχου Siri και Dictation με την Apple.

Διαβάστε επίσης: iOS 13| Δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dark Mode σε όλες τις εφαρμογές σας!

Κοινή χρήση δεδομένων της Siri - Στην εφαρμογή των ρυθμίσεων  εάν μεταβείτε στην επιλογή Απόρρητο και στην συνέχεια στο Αναλυτικά & Βελτιώσεις θα δείτε πως υπάρχει η επιλογή κοινής χρήσης των δεδομένων της Siri ώστε να συμμετέχετε στην ανάπτυξη του λογισμικου. 

AirPods Animation - Στην προηγούμενη beta έκδοση βρήκαμε εικόνες που αποκαλύπτουν το σχέδιο των AirPods τρίτης γενιάς. Σε αυτην την beta περιλαμβάνεται ένα animation το οποίο καθοδηγεί τους χρήστες στο πως μπορούν να ενεργοποιήσουν την δυνατότητα noise cancellation που θα συμπεριληφθεί στα AirPods 3ης γενιάς. 

Επιλογή ανάλυσης βίντεο - Όταν καταγράφετε βίντεο στο νέο iPhone 11 και iPhone 11 Pro μπορείτε πλέον μέσα από την εφαρμογή της κάμερας με ένα απλό πάτημα να αλλάξετε την ανάλυση του βίντεο και το frame rate. Παλαιότερα η ρύθμιση αυτή γινότανε μόνο μέσω της εφαρμογής των ρυθμίσεων. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple δείχνει σε βίντεο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα νέα χαρακτηριστικά του iPadOS!