H Apple ενδέχεται να δημιουργήσει μία συνδρομή που θα περιλαμβάνει τις υπηρεσίες του Apple Music & Apple TV+

H Apple ενδέχεται να δημιουργήσει μία συνδρομή που θα περιλαμβάνει τις υπηρεσίες του Apple Music & Apple TV+
ired.gr

Σύμφωνα με δημοσίευση της Financial Times, η Apple έχει ξεκινήσει συζητήσεις με δισκογραφικές εταιρείες σχετικά με την σύζευξη Apple Music και του Apple TV+ ώστε να δημιουργήσουν μία μηνιαία συνδρομή που θα περιλαμβάνει και τις υπηρεσίες και των δύο!

Διαβάστε επίσης: H Apple λάνσαρε σήμερα την νέα beta σελίδα του Apple Music

Ενώ ορισμένες δισκογραφικές ακούγεται ότι είναι ανοιχτές σε αυτήν την ιδέα, η δημοσίευση ισχυρίζεται ότι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες έχει εκφράσει τις ανησυχίες της σχετικά με αυτή την ιδέα, υποστηρίζοντας ότι η βιομηχανία γίνεται όλο και πιο επιφυλακτική σχετικά με την σχέση που έχει με την Apple, αφού υπάρχουν πιθανότητες αυτή η σύζευξη να οδηγήσει σε απώλεια εσόδων. 

Οι δύο πλευρές δεν έχουν συζητήσει ωστόσο ακόμα για τα πλάνα τιμολόγησης και επίσης δεν είναι ακόμα σαφές εάν η σύζευξη θα επεκταθεί και σε άλλες προσφορές μαζί με συνδρομητικές υπηρεσίες στο Apple News+, το Apple Arcade, το AppleCare + και το iCloud storage.

Διαβάστε επίσης: Apple Arcade| Ανακοινώθηκαν ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

H μηνιαία συνδρομή του Apple Music κοστίζει 6,99€ στην Ελλάδα και 3,49€ η συνδρομή για τους φοιτητές. Το Apple TV+ θα κοστίζει περίπου 4,99€/μήνα με δωρεάν συνδρομή ενός έτους για όσους αγοράσουν iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch ή Mac από τις 10 Σεπτεμβρίου και αργότερα. 

Το συνολικό κόστος του Apple Music, του Apple TV +, του Apple News + και του Apple Arcade στρογγυλοποιείται στα 30 ευρώ το μήνα, οπότε ένα τέτοιο συνολικό πακέτο σίγουρα θα έρχονταν και με κάποια περικοπή ώστε να ενθαρρύνει τους πελάτες τις Apple να εγγραφούν σε όλες τις υπηρεσίες της.

Διαβάστε επίσης: Apple TV+ τα πάντα για την νέα streaming υπηρεσία της Apple που κάνει ντεμπούτο στις 1 Νοεμβρίου