Η δημοσίευση του Tim Cook για τον Steve Jobs

Η δημοσίευση του Tim Cook για τον Steve Jobs
ired.gr

Εχθές ήταν η 8η επέτειος από τον θάνατο του Steve Jobs και όπως κάθε χρόνο ο Tim Cook μοιράστηκε έκανε μία σχετική δημοσίευση στο Twitter. Στο tweet του ο Tim Cook ανέβασε μία φωτογραφία του Steve Jobs που στέκεται έξω από το Apple Store στην 5th Avenue, λέγοντας την φράση “Ο πιο πολύτιμος πόρος που μπορεί να έχεις κανείς είναι ο χρόνος.” S.J. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. 

Διαβάστε επίσης: Ο Tim Cook είναι ο μόνος CEO που καλεί προσωπικά τον Trump όποτε υπάρχει πρόβλημα!

Η έκφραση αυτή είναι απόσπασμα από τα λόγια του Steve Jobs ενώ μιλούσε για τα πιο πολύτιμα αγαθά στην ζωή λέγοντας “Τα αγαπημένα μου αγαθά στην ζωή δεν κοστίζουν χρήματα. Είναι ξεκάθαρο πως η πολυτιμότερη πηγή που έχουμε όλοι μας είναι ο χρόνος.”

Έπειτα από τον θάνατο του Steve Jobs τον Οκτώβριο του 2011 o Tim Cook αναφέρεται συχνά στην κληρονομιά του. Η Apple εξακολουθεί να διατηρεί ανοιχτή την ιστοσελίδα που ονομάζεται “Remembering Steve” όπου ο κόσμος μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του από τον Steve Jobs. Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα έχουν ήδη μοιραστεί τα συναισθήματα τους, τις σκέψεις και τις αναμνήσεις τους και μιλάνε για το πώς τους άγγιξε η δημιουργικότητα και το πάθος του.

Διαβάστε επίσης:  Η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone| Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο “By Innovation Only”