H Apple θα παρουσιάσει το iPhone SE 2 το 2020 με τον σχεδιασμό του iPhone 8 και τον Α13

H Apple θα παρουσιάσει το iPhone SE 2 το 2020 με τον σχεδιασμό του iPhone 8 και τον Α13
ired.gr

Σύμφωνα με τον αναγνωρισμένο αναλυτη Ming-Chi Kuo η Apple θα ανακοινώσει την νέα έκδοση του iPhone SE 2 το πρώτο τρίμηνο του 2020. Το νέο iPhone SE θα έρθει σε πιο προσιτή τιμή από ό,τι τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας και από όσο ακούγεται θα διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά χαρακτηριστικά όπως τον επεξεργαστη Α13 και 3GB μνήμη RAM. Εμφανισιακά θα θυμίζει αρκετά το iPhone 8, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμη τι υλικά κατασκευής θα χρησιμοποιηθούν και σε τι χρώματα θα κυκλοφορήσει. Όσοι περιμένουν μία συσκευή μικρότερου μεγέθους σαν το πρώτο iPhone SE θα απογοητευτούν αφού το SE 2 δεν θα είναι μικρότερο από το iPhone 8 σε μέγεθος αλλά θα έρθει σε χαμηλότερη τιμή από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας. 

Διαβάστε επίσης: O Greg Joswiak δήλωσε πως η Apple θα επαναφέρει το Touch ID στις συσκευές της

Διαβάστε επίσης: Τα νέα σχέδια της Apple να αντικαταστήσει τις οθόνες OLED με mini-LED

Ο Kuo πιστεύει ότι κίνητρο της εταιρείας να κυκλοφορήσει ένα χαμηλότερο κόστους μοντέλο εκτός από το iPhone 11 είναι για να προσελκύσει χρήστες που έχουν συνηθίσει την χρήση συσκευών iOS όμως διαθέτουν μικρότερο προϋπολογισμό και δεν ενδιαφέρονται για συσκευές που με τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά χαρακτηριστικά όπως πολλαπλές κάμερες και Face ID. Στόχο αποτελούν οι χρήστες του iPhone  6 οι οποίοι δεν έχουν αναβαθμιστεί στο iOS 13 και θέλουν να αποκτήσουν μία νέα συσκευή αναβαθμίσιμη και με πιο δυνατά χαρακτηριστικά. Εντός του 2020 εκτιμάται να πωληθούν 40 εκατομμύρια iPhone SE 2 και να αποσυρθούν από την αγορά τα iPhone 8. Δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για την ακριβή τιμή του iPhone SE 2 όμως σύμφωνα με εκτιμήσεις πιθανόν το μικρότερο μοντέλο των 32GB να κυμαίνεται στα 349$. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες σχετικά με την πιθανή κυκλοφορία του iPhone SE 2, είχαν ξεκινήσει σχετικές αναφορές από τον Σεπτέμβριο λίγο πριν την κυκλοφορία των iPhone 11.

Διαβάστε επίσης: Nikkei: H Apple θα κυκλοφορήσει νέο iPhone SE