H Apple αυξάνει κατά 10% την παραγωγή των νέων iPhone λόγω υψηλής ζήτησης

H Apple αυξάνει κατά 10% την παραγωγή των νέων iPhone λόγω υψηλής ζήτησης
ired.gr

Σύμφωνα με την Ιαπωνική ιστοσελίδα Nikkei η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές να αυξήσουν έως και 10% παραπάνω την παραγωγή των νέων iPhone 11 και iPhone 11 Pro. Η Apple σχεδιάζει να παράγει περίπου 8 εκατομμύρια παραπάνω συσκευές ώστε να ανταποκριθεί στην μεγαλύτερη από την αναμενόμενη ζήτηση. 

Διαβάστε επίσης: Άρχισαν οι ουρές έξω από τα καταστήματα της Apple για τα νέα iPhone 11

Η πηγή συγκεκριμένα αναφέρει “Αυτό το φθινόπωρο είναι μέχρι στιγμής πολύ πιο απασχολημένο απ’ όσο αναμενόταν. Προηγουμένως η Apple ήταν αρκετά συντηρητική όσων αφορά την παραγωγή παραγγελιών, οι οποίες ήταν λιγότερες από τα iPhone των προηγούμενων χρόνων. Μετά την αύξηση της ζήτησης, ο όγκος παραγωγής των iPhone 11 θα είναι πολύ υψηλότερος σε σχέση με πέρυσι.”

Αναφέρεται επίσης ότι λόγω του ότι το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro έχουν υψηλότερη ζήτηση, η Apple αναθεωρησε τις παραγγελίες του iPhone 11 Pro Max καθώς θέλει να διατηρήσει μία ελεγχόμενη ισορροπία μεταξύ παραγωγής και ζήτησης.

Διαβάστε επίσης: Εξαντλήθηκαν από την πρώτη μέρα τα iPhone 11 από τα Ελληνικά καταστήματα

Με την κυκλοφορία τριών νέων μοντέλων iPhone με βελτιωμένες κάμερες και νέα χρώματα η Apple προσελκύει μεγαλύτερη γκάμα πελατών οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναβαθμιστούν από τα παλαιότερα μοντέλα, ειδικά με το iPhone 11 που κοστίζει λιγότερο από τον προκάτοχο του iPhone XR και η τιμή του ξεκινάει από τα 699$.

Καλά είναι τα νέα επίσης για όσους διαθέτουν μικρότερο προϋπολογισμό και θέλουν να αναβαθμιστούν καθώς πολλές αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone SE 2 στις αρχές του 2020, το οποίο θα μοιάζει πολύ με το iPhone 8 και θα διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή της Apple A13 και 3GB RAM. 

Διαβάστε επίσης: Nikkei: H Apple θα κυκλοφορήσει νέο iPhone SE