Εικονίδιο στην Beta iOS 13.2 απεικονίζει τον σχεδιασμό των νέων AirPods

Εικονίδιο στην Beta iOS 13.2 απεικονίζει τον σχεδιασμό των νέων AirPods
ired.gr

Φήμες αναφέρουν ότι η Apple εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό στην δημιουργία της τρίτης γενιάς AirPods τα οποία θα διαθέτουν active noise control (ενεργό έλεγχο θορύβου). Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo ανέφερε ότι τα νέα AirPods θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν προς στο τέλος του 2019 ή στις αρχές του 2020 με έναν νέο εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό! Τα επανασχεδιασμένα AirPods τρίτης γενιάς εμφανίστηκαν στην νέα έκδοση του iOS 13.2 και φαίνεται πως θα έχουν λαστιχένιες άκρες κάτι που είναι απαραίτητο για την λειτουργία ακύρωσης θορύβου (noise cancellation).

Διαβάστε επίσης: FreeBuds 3: Μία καλή αντιγραφή των AirPods τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei

Η ονομασία του αρχείου που βρέθηκε στο iOS 13.2 αναφέρετε στην κωδική ονομασία B298 και το εικονίδιο βρίσκεται στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι τα νέα AirPods θα περιέχουν κάποια νέα δυνατότητα προσβασιμότητας, όπως τη δυνατότητα χρήσης τους ως ακουστικά βαρηκοίας ή θα μπορούσε να σχετίζεται με τις δυνατότητες Listen Live. Τον περασμένο μήνα διέρρευσε μία φωτογραφία του πρωτότυπου των AirPods 3ης γενιάς από το 52 Audio η οποία έχει τρομερή ομοιότητα με την εικόνα που βρίσκεται στο iOS 13.2, υποδηλώνοντας ότι η διαρροή μπορεί να είναι ακριβής. 

Δεν υπάρχει πιο συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε τα νέα AirPods θα κάνουν ντεμπούτο αλλά η Apple αναμένεται να πραγματοποιήσει νέα εκδήλωση τις τελευταίες εβδομάδες του Οκτωβρίου οπότε ίσως να τα δούμε πρώτη φορά εκεί.

Διαβάστε επίσης: Τα νέα σχέδια της Apple να αντικαταστήσει τις οθόνες OLED με mini-LED