H Beta της iOS 13.2 κυκλοφόρησε! Δείτε τι αλλάζει!

H Beta της iOS 13.2 κυκλοφόρησε! Δείτε τι αλλάζει!
ired.gr

H Apple κυκλοφόρησε την πρώτη beta του iOS 13.2. Η αναβάθμιση στην έκδοση 13.2 περιλαμβάνει την τεχνολογία Deep Fusion για το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro! Tο Deep Fusion είναι η νέα τεχνολογία με την οποία η κάμερα του iPhone επεξεργάζεται τις εικόνες αναλύει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στο περιβάλλον ώστε να προσφέρει την βέλτιστη ποιότητα φωτογραφιών για τους χρήστες του iPhone 11 και του iPhone 11 Pro.

Διαβάστε επίσης: iOS 13 και iPadOS 13 Beta 5: Αλλαγές και χαρακτηριστικά

Η αναβάθμιση στην beta 13.2 ακολούθησε μετά την αναβάθμιση 13.1.1 όπου διορθώθηκαν κάποια προβλήματα λογισμικού, έγιναν βελτιστοποιήσεις στην απόδοση της κάμερας και άλλα. Επίσης η Apple κυκλοφόρησε το watchOS 6.0.1 πριν δύο μέρες με βελτιωμένα καντράν, διορθώσεις ασφαλείας και άλλα. Ωστόσο ακόμα δεν έχει βγει κάποια ενημέρωση για τους χρήστες του Apple Watch Series 5 οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία τους, η οποία εξαντλείται πολύ εύκολα. Η Apple στην παρουσίαση του νέου Apple Watch ανέφερε πως η always on οθόνη δεν επηρεάζει την απόδοση της μπαταρίας και ότι οι χρήστες θα έχουν έως και 18 ώρες ανεξαρτησίας χωρίς να χρειάστουν φόρτιση. Σε αρκετές περιπτώσεις πάντος οι χρήστες παρατήρησαν ότι μετά την απενεργοποίηση της always on οθόνης υπήρξε μεγάλη βελτίωση στην απόδοση της μπαταρίας. 

Διαβάστε επίσης: 10 συμβουλές για να βελτιώσετε την διάρκεια μπαταρίας στο iOS 13

Τι νέο υπάρχει στην iOS 13.2 beta 1?

H επιλογή “Announce Messages with Siri” είναι ξανά διαθέσιμη - Με την ενεργοποίηση αυτού του χαρακτηριστικού η Siri διαβάζει τα μηνύματα σας χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε την οθόνη της συσκευής σας όταν έχετε συνδεδεμένα τα δεύτερης γενιάς AirPods ή συγκεκριμένα μοντέλα Beats. 

Διαβάστε επίσης: iOS 13| Κρυφά χαρακτηριστικά

Η επιλογή Handoff για το HomePod είναι πλέον διαθέσιμη αλλά όχι ακόμα λειτουργική - Με τον Handoff μπορείτε να ελέγχεται μία από τις οικιακές σας συσκευές από το κινητό σας και στην συνέχεια όταν αλλάξετε συσκευή να μπορείτε να παραμετροποιήσετε τις ίδιες ρυθμίσεις αφού γίνεται συγχρονισμός μέσω του iCloud σας. 

Η νέα επιλογή “RESEARCH” (έρευνα) βρίσκεται στις ρυθμίσεις της συσκευής σας - Μέσω της νέας εφαρμογής Research η Apple συνεργάζεται με κορυφαία ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα στην προσπάθεια της να βελτιώσει τους τρόπους που διενεργούνται οι ιατρικές έρευνες. Αν οι χρήστες του iPhone αποφασίσουν να συμμετέχουν, οι πληροφορίες που θα παρέχουν μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές ιατρικές ανακαλύψεις!

Διαβάστε επίσης: Η Apple δείχνει σε βίντεο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα νέα χαρακτηριστικά του iPadOS!