Όλα όσα περιμένουμε από την παρουσίαση της Apple τον Οκτώβριο

Όλα όσα περιμένουμε από την παρουσίαση της Apple τον Οκτώβριο
ired.gr

Παρόλο που ο Σεπτέμβριος ήταν ένας πολυάσχολος μήνας για την Apple, το 2019  δεν έχει τελείωσε ακόμα! Τώρα που μπήκε επίσημα ο Οκτώβριος, περιμένουμε νέες παρουσιάσεις συσκευών και λογισμικού από την Apple. Το φημολογούμενο Apple Tag, την κυκλοφορία του macOS Catalina και άλλα πολλά που θα μπορούσαν να κάνουν το event του Οκτωβρίου πολύ ενδιαφέρον. 

Ενώ η Apple δεν έχει ανακοινώσει επίσημα αν θα πραγματοποιήσει φέτος τον Οκτώβριο παρουσιάσεις νέες προϊόντων πέρυσι τον ίδιο μήνα πραγματοποίησε την παρουσίαση του νέου iPad Pro καθώς και ενημερώσεις για την σειρά των Mac. Πολύ πιθανό είναι να συμβεί το ίδιο και φέτος. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι τα νέα προιόντα που περιμένουμε.

Διαβάστε επίσης: Η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone| Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο “By Innovation Only”

Macbook 16 ιντσών

Το πιο πολυαναμενόμενο προϊόν που περιμένουν οι θαυμαστές της Apple είναι το 16 ιντσών MacBook Pro για το οποίο έχουμε ακούσει αρκετές φήμες μέχρι τώρα, όπως το ότι η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα κοστίζει περίπου 3,000$. 

Το 16 ιντσών MacBook Pro ακούγεται ότι θα έχει ίδιο μέγεθος με το MacBook Pro 15 ιντσών αλλά θα έχει μικρότερα πλαίσια έτσι ώστε να χωράει η μεγαλύτερη οθόνη ανάλυσης 3072x1920. Όσων αφορά τον επεξεργαστή το νέο MacBook θα φοράει τον 9ης γενιάς Intel Coffee Lake-H, τον ίδιο επεξεργαστή με το τελευταίο MacBook Pro. Αναφορέ μιλάνε πως η Apple θέλει να αντικαταστήσει τα 15 ιντσών μοντέλα με αυτα των 16 και σιγά σιγά να αποσύρει την κυκλοφορία τους. 

Διαβάστε επίσης: H Apple θα καταργήσει τα 15 ιντσών MacBook Pro

Mac Pro

Η Apple ανακοίνωσε τον Ιούνιο στο WWDC το νέο Mac Pro και την Pro Display XDR. Η σχετική σελίδα του Mac Pro υποδηλώνει ότι θα είναι διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο χωρίς όμως παραπάνω λεπτομέρειες. Το νέο Mac Pro έρχεται με πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και νέο διαφορετικό σχεδιασμό. Μαζί με το Mac Pro η Apple θα κυκλοφορήσει και την οθόνη Pro XDR mini-LED. Αν η Apple όντως σχεδιάζει μία εκδήλωση αυτόν τον Οκτώβριο πιθανόν να ακούσουμε και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους. 

Διαβάστε επίσης:Το πιο αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό του iPhone 11 ίσως να το δούμε και στο iPad!

iPad Pro

Μετά την κυκλοφορία του iPad OS 13 τον προηγούμενο μήνα, αναμένουμε τον Οκτώβριο να ακούσουμε για ένα νέο μοντέλο iPad Pro. Το iPad Pro ανανεώθηκε αρκετά πέρυσι καθώς άλλαξε αρκετά η εμφάνιση του, έγινε πιο δυνατό από ποτέ και είναι συμβατό με το Apple Pencil. Οι φετινές φήμες προβλέπουν ότι η νέα σειρά iPad Pro θα διαθέτει την ίδια τριπλή κάμερα με το iPhone 11 Pro. Παρόλο που το iPad Pro δεν είναι γνωστό για τις φωτογραφικές του ικανότητες η τριπλή κάμερα μπορεί να προσφέρει βελτιωμένες ικανότητες επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality). Βγάζει επίσης νόημα να υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ των δύο συσκευών αφου έχουν πλέον και την όμοια ονομασία  “Pro”.

Διαβάστε επίσης: Το νέο iPad Pro θα διαθέτει τριπλή κάμερα

Apple Tag

Έχει ακούσει αρκετά τον τελευταίο καιρό ότι η Apple αναπτύσσει έναν προσωπικό ανιχνευτή αντικειμένων παρόμοιο με τα δημοφιλή Tile. Θα μπορείτε να συνδέσετε τον ανιχνευτή αντικειμένων σε οποιοδήποτε από τα πράγματα σας θέλετε, όπως το πορτοφόλι, το σακίδιο σας τα κλειδιά και πολλά άλλα και στην συνέχεια θα τα παρακολουθείται μέσω της εφαρμογής Find My από συσκευές Mac και iOS. 

Διαβάστε επίσης: Συσκευή εντοπισμού το νέο αξεσουάρ της Apple

Παρόλο που τον Σεπτέμβριο έγινε η παρουσίαση iPhone 11, iPhone 11 Pro του Apple Watch Series 5 και του iPad έβδομης γενιάς, ο Οκτώβριος προβλέπεται εξίσου πολυάσχολος μήνας για την Apple. Με όλα τα νέα προιόντα που περιμένουμε να ακούσουμε πολλοί είναι οι λόγοι για να είστε ενθουσιασμένοι αν είστε θαυμαστές της Apple. Το αν όντως γίνει η παρουσίαση αυτόν τον μήνα θα πρέπει να έχει ανακοινωθεί επίσημα μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.