Ο τίτλος "Καλύτερης οθόνης smartphone" απονεμήθηκε στην Super Retina XDR του iPhone 11!

Ο τίτλος "Καλύτερης οθόνης smartphone" απονεμήθηκε στην Super Retina XDR του iPhone 11!
ired.gr

H Apple ανέφερε ότι το iPhone 11 Pro διαθέτει την καλύτερη οθόνη που έχει δημιουργήσει ποτέ! Την Super Retina XDR η οποία θέτει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στα smartphones. To DisplayMate κυκλοφόρησε μία λεπτομερή ανασκόπηση και βαθμολόγησε την Super Retina XDR με την υψηλότερη βαθμολογία που έχει δώσει ποτέ Α+ και της έδωσε το βραβείο  “Best Smartphone Display Award”. Το ίδιο ακριβώς βραβείο είχε ξανακερδίσει η Apple με το iPhone XS της. Όμως φέτος δικαίως το έκλεψε το iPhone 11 Pro και Pro Max αφού περιλαμβάνουν αρκετές βελτιώσεις και νέες ρυθμίσεις φωτεινότητας. Το DisplayMate αναφέρει “Η οθόνη Super Retina XDR δεν διαθέτει ένα αλλά δύο νέα επίπεδα φωτεινότητας και κατανοεί πότε να τα χρησιμοποιήσει. Φτάνει εώς και τα 800 nits  φωτεινότητας όταν βρίσκεστε στον ήλιο ιδανικό για λήψη και επιλογή εν κινήσει και έως και 1200 nits όταν βλέπετε περιεχόμενο εξαιρετικής δυναμικής εμβέλειας.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι πληροφορίες για τα iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max

Πέρα από αυτά τα χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν πολλά ακόμα που συνέβαλαν ώστε να είναι η Super Retina XDR άξια του τίτλου της. Μερικά από αυτά είναι:

  • 17% υψηλότερη φωτεινότητα κορυφής 821 nits για ένα τυπικό μέσο επίπεδο εικόνας 50%, το οποίο βελτιώνει την ορατότητα στην οθόνη σε υψηλό φωτισμό περιβάλλοντος.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας που έχει αυξηθεί κατά έως και 15% σε σύγκριση με το XS XS Max.
  • Κάθε οθόνη του iPhone 11 Pro Max βαθμονομείται ξεχωριστά από το εργοστάσιο τόσο για ακρίβεια χρώματος όσο και για ακρίβεια αντίθεσης.
  • Πολύ υψηλή απόλυτη ακρίβεια χρωμάτων (0,9 JNCD) 

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Διαβάστε επίσης: Μία ολοκληρωμένη κριτική της τριπλής κάμερας του iPhone 11 Pro από τον επαγγελματία φωτογράφο Austin Mann