Google Play Pass| Νέα συνδρομητική υπηρεσία για εφαρμογές Android

Google Play Pass| Νέα συνδρομητική υπηρεσία για εφαρμογές Android
ired.gr

 To Google ανακοίνωσε την νέα gaming υπηρεσία του “Google Play Pass”, όμοια με το Apple Arcade η οποία δίνει στους χρήστες Android πρόσβαση σε πάνω απο 350 παιχνίδια και εφαρμογές για 4,99$ τον μήνα.

Διαβάστε επίσης: Apple Arcade| Ανακοινώθηκαν ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Η νέα υπηρεσία της Google θα προσφέρει στους συνδρομητές της παιχνίδια χωρίς παραπάνω χρεώσεις εντός της εφαρμογής και χωρίς διαφημίσεις. Υπάρχει επίσης η επιλογή “family sharing” για να μπορούν να μοιράζονται έναν λογαριασμό εώς και πέντε μέλη μιας οικογένειας. Το Google Play Pass δεν περιορίζεται μόνο σε παιχνίδια, περιλαμβάνει και άλλες εφαρμογές! Μερικοί από τους τίτλους που θα συμπεριλαμβάνονται είναι το Stardew Valley, το Terraria, το Monument Valley, το Knights of the Old Republic, το Facetune και το AccuWeather. Οι εφαρμογές του Google Play Pass δεν είναι αποκλειστικές όπως είναι το Apple Arcade. 

Τα παιχνίδια που περιλαμβάνει το Apple Arcade βρίσκονται μόνο στο App Store, όσον αφορά τα iPhone αλλά υπάρχουν και άλλα που είναι σχεδιασμένα για κονσόλα. Το Apple Arcade περιορίζεται μόνο σε νέο αποκλειστικό περιεχόμενο και δεν περιλαμβάνει παλαιότερες διάσημες εφαρμογές όπως το Play Pass.

Δεδομένου του ότι η Google χρησιμοποιεί ήδη υπάρχοντες εφαρμογές, έχει περισσότερες από του Apple Arcade και όπως και η Apple υπόσχεται πως θα προσθέτει περισσότερες κάθε μήνα. 

Διαβάστε επίσης: 15 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση του Google Pixel 4!

H Google εργάζεται στην υπηρεσία Play Pass απο το 2018 και ξεκίνησε τις δοκιμές τέλος Ιουλίου. Το Play Pass θα είναι διαθέσιμο στην Αμερική εντός της εβδομάδας για συσκευές Android και θα αρχίσει να επεκτείνετε και σε άλλες χώρες. Θα διαθέτει δοκιμαστική περίοδο 10 ημερών και μετά από αυτές η συνδρομή θα κοστίζει 4,99$ τον μηνα. 

Η Google θα κάνει διαθέσιμη μία ακόμη περιορισμένου χρόνου προσφορά η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν την συνδρομή τους μόνο με 1,99$ τον μήνα για τον πρώτο χρόνο.

Διαβάστε επίσης: H Apple λάνσαρε σήμερα την νέα beta σελίδα του Apple Music