Άρχισαν οι ουρές έξω από τα καταστήματα της Apple για τα νέα iPhone 11

Άρχισαν οι ουρές έξω από τα καταστήματα της Apple για τα νέα iPhone 11
ired.gr

Οι πελάτες άρχισαν να σχηματίζουν ουρές έξω από τα καταστήματα της Apple σε Ντουμπάι και Ιαπωνία που κυκλοφόρησαν τα πρώτα iPhone και το Apple Watch Series 5. Όπως συνηθίζονταν τα περασμένα χρόνια έτσι και φέτος, όσοι περίμεναν στις ουρές μοιράστηκαν φωτογραφίες από την εμπειρία τους στα social media. 

Διαβάστε επίσης: iPhone 11| Η ζήτηση είναι τελικά πολύ μεγαλύτερη από ότι αναμενόταν

Φύλακες ασφαλείας βρισκόντουσαν σε ισχύ από το πρωί της Παρασκευής, ώστε να βοηθήσουν τον κόσμο να σχηματίσει ουρές μπροστα στο κατάστημα του Τόκιο. Σύμφωνα με χρήστη του Twitter, αρκετοί ήταν αυτοί που ήταν ήδη εκεί απο τις 5 τα ξημερώματα για να κρατήσουν μία καλή θέση στην ουρά. 

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Series 5| Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, χαρακτηριστικά

Μία παρόμοια σκηνή επικρατούσε λίγα τετράγωνα μακριά στο κατάστημα της Apple στην Ginza, όπως και στο κατάστημα του Omotesando, το οποίο είχε τα εγκαίνια του παράλληλα με την κυκλοφορία των νέων iPhone. Αρκετοί ήταν οι ανήσυχοι πελάτες που σχημάτισαν ουρές από τις πρώτες πρωινές ώρες. Λίγες ώρες πριν ανοίξει το κατάστημα της Ginza οι υπάλληλοι πρόσφεραν στον κόσμο που περίμενε στην γραμμή  χυμό μήλου, τσάι και αρτοσκευάσματα, καθώς οι υπάλληλοι στο κατάστημα του Omotesando πρόσφεραν καφέ και ψωμί. Το ίδιο συνέβη και στο κατάστημα της Apple στο Ντουμπαι όπου ο κόσμος κατασκήνωσε από έξω όλη νύχτα.

Παρόμοια γεγονότα δεν έχουν αναφερθεί ακόμα για την Aμερική, όπου η Apple απαγορεύει να σχηματιστούν ουρές έξω από συγκεκριμένα καταστήματα υψηλού προφίλ όπως αυτό της 5ης Λεωφόρου. Τα καταστήματα σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία έχουν αρχίσει να μοιράζουν τις συσκευές σε όσους έχουν πραγματοποιήσει προπαραγγελίες, ενώ στην Ελλάδα οι νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν στις 27 Σεπτεμβρίου και οι προπαραγγελίες στα καταστήματα έχουν ξεκινήσει ήδη.

Διαβάστε επίσης:  Πότε έρχονται στην Ελλάδα τα νέα iPhone και ποιες θα είναι οι τιμές τους