Το Snapchat 3D Selfie έφτασε αποκλειστικά για iPhone!

Το Snapchat 3D Selfie έφτασε αποκλειστικά για iPhone!
ired.gr

To Snapchat σήμερα εγκαινίασε μία ολοκαίνουργια λειτουργία της κάμερας με δυνατότητα λήψης 3D Selfie. Ξεκινώντας από σήμερα όσοι χρήστες έχουν iPhone X ή μεταγενέστερο κινητό της Apple θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το “3D Camera Mode” μέσω του οποίου θα μπορούν να λαμβάνουν selfies με τρισδιάστατη αίσθηση. Το Snapchat δηλώνει ότι η λειτουργία θα είναι σύντομα διαθέσιμη και σε άλλες συσκευές και επίσης αναφέρει “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή μιας Τρισδιάστατης Λειτουργίας Κάμερας στο Snapchat - προσθέτοντας έναν νέο τρόπο έκφρασης και αλληλεπίδρασης στα Snaps. Οι Snapchatters μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα λειτουργία 3D κάμερας για να δημιουργήσουν Snaps που αλλάζουν σε προοπτική και εμφάνιση με βάση το πώς μετακινείται το τηλέφωνό τους"

Διαβάστε επίσης:  Το Portrait Mode του  iOS 13 και οι λειτουργίες του

Μέσω της νέας λειτουργίας οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν τρισδιάστατες selfie και να προσθέτουν στις φωτογραφίες τους περισσότερα εφέ ή φίλτρα και άλλα. 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Πραγματοποιήστε ενημέρωση του Snapchat
  • Ανοίξτε την φωτογραφική μηχανή του Snapchat
  • Επιλέξτε το πτυσσόμενο μενού στα δεξιά
  • Επιλέξτε “3D” και επιλέξτε ένα αυτοκόλλητο
  • Στην συνέχεια επιλέγετε τους 3D φακούς και τα φίλτρα που προτιμάτε 

Διαβάστε επίσης:   Το Spotify σας επιτρέπει να μοιράζεστε μουσική στα Facebook Stories

Οι τρισδιάστατες selfies που λαμβάνονται μέσω του Snapchat θα μπορούν να κοινοποιηθούν ή να αποθηκευτούν στην συλλογή φωτογραφιών του χρήστη. Η κοινοποίηση της φωτογραφίας μέσω άλλης εφαρμογής θα αφαιρεί την τρισδιάστατη αίσθηση  της εικόνας.

Διαβάστε επίσης: Επίσημα τα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Redmi Note 8 Pro με κάμερα 64MP