Το νέο iPad Pro θα διαθέτει τριπλή κάμερα

Το νέο iPad Pro θα διαθέτει τριπλή κάμερα
ired.gr

Λίγο μετά του πολυαναμενόμενου event που πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου όπου η Apple ανακοίνωσε μερικά από τα νέα της προϊόντα έχουμε ήδη πληροφορίες και για το νέο iPad Pro. Στην τελευταία της παρουσίαση η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο iPad έβδομης γενιάς το οποίο αποτελεί μια πολύ καλή value for money λύση στην τιμή των 329$, δίνοντας στους χρήστες την ικανότητα να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες του νέου λογισμικού iPadOS.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε το νέο iPad 7ης γενιάς

Σύντομα φυσικά περιμένουμε και ανανέωση για την σειρά των iPad Pro για το οποίο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που δείχνουν να έχει τριπλή κάμερα όμοια με του iPhone 11 Pro. Η πίσω όψη του νέου iPad Pro φαίνεται να έχει μεγάλη ομοιότητα με αυτή του iPhone 11 Pro, αν η Apple αναβαθμίζει τις κάμερες του iPad Pro αυτο μπορεί να σημαίνει ότι και τα tablet της εταιρείας τα οποία δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν καλύτερα χαρακτηριστικά θα έχουν πλέον  τις ίδιες δυνατότητες. Αυτός φαίνεται να είναι ο στόχος της εταιρείας, αφού σε θέμα αναβαθμίσεων έχει κάνει μεγάλα βήματα ειδικά όσων αφορά το λογισμικό προσθέτοντας ξεχωριστές λειτουργίες όπως το Sidecar και ακόμα περισσότερα για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε πατόντας εδώ. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία και ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές για την μεγάλη οθόνη των iPad κάνοντας την χρήση τους ακόμα πιο εύκολη μέσω των διαισθητικών χειρονομιών. 

 Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί περισσότερες φήμες για τα νέα iPad Pro αφού όλοι ασχολούνται με τα νέα iPhone 11 αλλά σίγουρα θα υπάρξουν παραπάνω νέα στις ερχόμενες εβδομάδες. 

Διαβάστε επίσης: Το πιο αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό του iPhone 11 ίσως να το δούμε και στο iPad!