15 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση του Google Pixel 4!

15 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση του Google Pixel 4!
ired.gr

H Google έστειλε προσκλήσεις στους επιλεγμένους δημοσιογράφους που θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση του νέου Pixel! To event θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου στην Νέα Υόρκη και η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τις νέες συσκευές Pixel 4 και Pixel 4XL, όπως και άλλες συσκευές συμπεριλαμβανομένων του Pixelbook 2 και των ηχείων Google Home. 

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε το νέο iPad 7ης γενιάς

Η Google εκανε μία ασυνήθιστη κίνηση για εταιρεία τεχνολογίας και επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Pixel 4, πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η Google έχει ήδη αποκαλύψει ότι το Pixel 4 θα διαθέτει Face ID και ότι η νέα συσκευή θα υποστηρίζει gesture commands “εντολές χειρονομίας” χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Project Soli της εταιρείας. Μετά από αυτές τις πρώτες πληροφορίες ακολούθησε ένα μεγάλο κύμα διαρροών ακόμη και ένα βίντεο  και φωτογραφιών που διέρρευσαν με κάποιον να χρησιμοποιεί ήδη την συσκευή. 

Διαβάστε επίσης:  Με διαφορετικό τρόπο επέλεξε να προσεγγίσει το κοινό της η Google

Όσο για τα υπόλοιπα προϊόντα που θα παρουσιάσει η Google, περιμένουμε να δούμε ένα laptop Pixelbook, αφού τον προηγούμενο χρόνο έκανε την ειλικρινή δήλωση ότι θα σταματήσει να εργάζεται πάνω στα τάμπλετ Pixel Slate εφόσον δεν ανταποκρίνονται πλέον στις προσδοκίες της εταιρείας

Στo event της Google το 2018 είδαμε τις παρουσιάσεις των Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel Slate, Google Nest Hub και μία ανανεωμένη έκδοση του Chromecast. Ας δούμε όμως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Google Pixel 4 που αναμένουμε στην φετινή παρουσίαση. Το Google Pixel 4 kai 4XL αναμένονται με οθόνες 5.7”FHD και 6.3” QHD αντίστοιχα, και οι δύο οθόνες είναι AMOLED στα 90Hz και φημολογείται ότι η Google θα τις ονομάσει “Smooth Display”. Το πίσω μέρος της συσκευής θυμίζει αρκετά το iPhone 11 Pro αφού και οι δύο εταιρείες επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το πολυσυζητημένο τετραγωνισμένο πλαίσιο γύρω από τις κάμερες. Το Pixel 4 θα διαθέτει διπλή κάμερα με τον πρώτο αισθητήρα στα 12MP και τον δεύτερο αισθητήρα στα 16MP telephoto, με λειτουργία Super Res Zoom. Θα διαθέτει επίσης κάποια νέα χαρακτηριστικά όπως το audio zoom, ευρεία λήψη στις selfies και άλλα. 

Η τιμή του Pixel 4 φημολογείται πως θα ξεκινάει από τα 750$ και του Pixel 4 XL από τα 899$.

Διαβάστε επίσης: Πότε έρχονται στην Ελλάδα τα νέα iPhone και ποιες θα είναι οι τιμές τους